4/9/2023

Rock am Esch overtreft zichzelf: ruim 2000 rockliefhebbers trotseren de regen

Rock am Esch

Redactie Tubbergen
Redactie Tubbergen
Tubbergen | Nederland

Rock am Esch overtreft zichzelf: ruim 2000 rockliefhebbers trotseren de regen

Rock am Esch

Op zaterdag 26 augustus klonken de ronkende gitaren en beukende drums van het muziekfestival Rock am Esch opnieuw in Tubbergen. Ondanks de vele buien, verzamelden ruim 2000 muziekenthousiastelingen zich voor de tweede editie van dit groeiende festival.

De optredens werden stuk voor stuk met groot enthousiasme ontvangen. Bands als Disorder, Status Quotes, The Vadis Collective en Californicated lieten het publiek van begin tot eind swingen. Na de energieke performance van The Bacon Factory, zorgden The Buzz Lovers voor een waanzinnige afsluiter. Veel bezoekers waanden zich tijdens hun optreden bij een daadwerkelijk Nirvana concert.

Bron: Rock am Esch

Een van de meest hartverwarmende momenten van het festival was de onverzettelijkheid van de bezoekers tijdens de aanhoudende regen, mede doordat leden van de organisatie het terrein op renden en gratis poncho’s uitdeelden. De sfeer was ondanks het weer fantastisch te noemen. Zowel bands als bezoekers overstelpten het evenement met lof.

“Dit jaar hebben we, ondanks de weersomstandigheden, opnieuw een stap voorwaarts gezet. De groei in bezoekersaantallen van de eerste naar de tweede editie geeft ons het vertrouwen dat Rock am Esch een blijvend evenement in Tubbergen zal zijn", aldus Bas de Jong, een van de organisatoren. “We willen vooral de gemeente, de lokale ondernemers en onze onvermoeibare vrijwilligers bedanken. Zonder hun bijdrage en ondersteuning zou dit evenement niet mogelijk zijn geweest."

Fans en geïnteresseerden kunnen alvast hun agenda markeren: Rock am Esch keert terug op zaterdag 31 augustus 2024.

Rock am Esch
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators