25/7/2022

Ruel is bouwspecialist met restauratie als extra pluspunt

Ruel Restauratie Bouw en Onderhoud

Ronnie Ruel
Johan Koning
Johan Koning
Hengelo | Nederland

Ruel is bouwspecialist met restauratie als extra pluspunt

Ruel Restauratie Bouw en Onderhoud

A

l van jongs af aan is Ronnie Ruel uit Geesteren te vinden op de bouw. Dat hij timmerman zou worden, was al vroeg duidelijk; zeker ook omdat zijn vader het beroep vijftig jaar bij dezelfde baas uitoefende. Hij werd bijkans met een hamer in de hand geboren, want hij ging altijd met zijn vader mee. Met zijn bedrijf Ruel Restauratie, Bouw en Onderhoud timmert hij nu zelf aan de weg.

Ronnie Ruel

En dat gaat hem goed af, want over een gebrek aan werk hoeft hij niet te klagen, vertelt hij vanuit zijn zelfgebouwde huis. “Ik doe eigenlijk alles waar hout aan te pas komt. Van het maken van overkappingen en inbouwkasten tot het renoveren en restaureren van woningen.”

Grote liefde

Dat restaureren is eigenlijk zijn grote liefde. Hij doet dat dan ook heel nauwkeurig. Dat moet ook wel: hij is gediplomeerd. Een van de projecten waar hij wat dat betreft trots op is, is de verbouw van een oude boerderij in Weerselo. “Dat is nu een prachtige woonboerderij geworden. Daar ben ik echt trots op.”

Veel samenwerken

Ruel werkt vooral in de buurt van Geesteren, maar eigenlijk in heel Twente. “Van Hengelo tot Ootmarsum.” Daarbij werkt hij veel samen. “Bij grote klussen huur ik zzp’ers in: timmerlieden en metselaars, maar ook elektriciens en andere specialisten. Samen maken we er dan mooie projecten van.” Hij is nu ruim drie jaar bezig met de opbouw van zijn eigen bedrijf. “Mensen komen vooral bij me door mond-tot- mondreclame en ook mijn Facebookpagina doet veel. Vervelen doe ik me zeker niet.”

Ruel Restauratie Bouw en Onderhoud
Haarbrinkweg 10a, 7678 RT, Geesteren
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bokbierfestival Folk & Bock op zondag 22 september

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
8/7/2024

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators