4/7/2022

Samen Tot De Nek In De Drek

Tot De Nek In de Drek

Redactie Twenterand
Redactie Twenterand
Twenterand | Nederland

Samen Tot De Nek In De Drek

Tot De Nek In de Drek

2

juli 2022 staat bij menigeen met een gouden randje op de kalender. Reikhalzend werd tijden uitgekeken naar rennen over weides, ploeteren door het kanaal en letterlijk de Nek in de Drek steken. De voorpret voor deze enerverende lustrumeditie (5e keer) is begonnen, de nodige hindernissen zijn opgezet. Vol gas op weg naar zaterdag (2 juli), alwaar na 3 jaar eindelijk weer een enerverend feest plaats gaat vinden. Aan sportiviteit, festiviteit, muziek, vertier en bier zal het zeker niet ontbreken. Samen met alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren gaan we er een onvergetelijke ‘drekdag’ van maken.

Vele handen..

Bijna 400 vrijwilligers zorgen er samen voor dat de deelnemers kunnen genieten van onvergetelijke hindernissen en een parel van een parcours. Niet alleen op de dag zelf steken zij de handen uit de mouwen. Weken van tevoren is al gestart met opbouwen en de nodige voorbereidingen. Achter de schermen waren bestuur en de verschillende commissies reeds tijden in de weer om een gaaf programma op (varkens)poten te zetten.

Wat tevens supergaaf is; de bouw van de obstacles. Deze worden namelijk door 20 lokale aannemers in elkaar gezet. Zonder deze toppers, die hiervoor hun eigen personeel inzetten, zou Tot De Nek In De Drek absoluut niet zo succesvol kunnen zijn.

Programma

De jongste jeugd start al in de ochtend (vanaf 10:30 uur). In de middag gaat het spektakel verder met de 5km, gevolgd door de echte fanatiekelingen (15 km) om 13:30 uur. Vanaf 15:00 uur de deelnemers die één keer het parcours (7,5 km) ook wel afdoende vinden en tussendoor (14:30 uur) start ook nog eens de bedrijvenloop. Volop bekenden en minder bekenden te bewonderen dus.

Vrolijke noot / Steven Pig’s DJ Night

Ondertussen een fraaie muzikale omlijsting met o.a. The Bottleneck Rockers (vanaf 13:00 uur), Zanger Orlanda (vanaf 16:00 uur) en Johnny Bolk (17:00 uur). Uiteraard kan men in de avond ook met de voetjes van de vloer bij achtereenvolgens DJ Partido (20:00 uur), DJ Lanterfantje (22:30 uur) en afsluitend DJ Jantje (23:30 uur).

Dreklied

Voor wie niet kan wachten op wat muzikaal geweld; beluister vooral het officiële ‘dreklied’ (door The Bottleneck Rockers) alvast op de sociale kanalen. Tevens te beluisteren op www.totdenekindedrek.nl en op ons Youtube kanaal en uiteraard zal deze ook op 2 juli door de speakers knallen.

Foto’s en Steven Pig

Van alle deelnemers worden gedurende de dag foto’s gemaakt, die nadien via de website te downloaden zijn. Met Steven Pig op de foto is uiteraard ook mogelijk. Steven zal de gehele dag aanwezig zijn.

Grote dank

Geen enkel evenement kan zonder, de eerder genoemde, vrijwilligers. Maar zeer zeker ook niet zonder sponsoren. Stichting Sportpromotie Twenterand is bijzonder trots op het feit dat de lokale ondernemers (afkomstig uit de gemeente Twenterand) massaal achter dit fraaie event staan. Een absolute voorwaarde voor wederom een sprankelende editie. Dankzij deze sponsoren kunnen de ruim 7.000 deelnemers en 35.000 bezoekers gaan genieten van een onvergetelijke dag.

Tot De Nek In De Drek
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Met veel kennis en plezier ontlast Brosis IT-klanten op digitaal gebied

Door:
Ciska Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
4 min
|
Datum:
9/8/2022

“Waarom zouden we ooit een ander merk gaan rijden dan Audi?”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
6 min
|
Datum:
8/8/2022

Jelle Bijenhof last en monteert alles van staal, op maat

Door:
Ciska Oude Engberink
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
8/8/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators