2/4/2024

Van start-up naar grote speler: hier moet je aan denken wanneer je bedrijf groeit

Thermonoord

Van start-up naar grote speler: hier moet je aan denken wanneer je bedrijf groeit

Thermonoord

A

Als ondernemer wil je eigenlijk maar één ding: zoveel mogelijk groei voor je bedrijf! Wanneer jouw bedrijf eenmaal goed begint te lopen is dat natuurlijk heerlijk, maar het betekent ook dat het ondernemen een andere vorm aan gaat nemen. Misschien heb je bijvoorbeeld voor het eerst een bedrijfspand of personeel om rekening mee te houden. Zit jij in de transitie van start- up naar grote speler? Dit zijn de dingen waar je aan moet denken wanneer jouw bedrijf begint te groeien.


Een goede groothandel

Een bedrijf is niets zonder een goede groothandel, zoals Thermonoord. Bij een groothandel kun je in bulk alles opkopen wat jij voor je bedrijf nodig hebt. Niet alleen dingen om door te verkopen, maar alles wat jouw bedrijf nodig heeft, van de tafels en stoelen, tot pennen en papier tot voldoende wc-papier. Je doet er verstandig aan om het bij één groothandel te houden en te kiezen voor een groothandel die in de buurt ligt, zodat je de mogelijkheid hebt om fysiek langs te gaan. Ook is het prettig als je fijn persoonlijk contact hebt met de medewerkers daar.


De juiste mensen

Wanneer je bedrijf begint te groeien, heb je waarschijnlijk ook meer geld ter beschikking om bepaalde klussen uit te besteden. Taken uitbesteden is een fantastische investering, omdat jij zelf meer tijd overhoudt voor andere zaken binnen het bedrijf en professionals jouw bedrijf naar een hoger plan kunnen tillen. Zo is het bijvoorbeeld een slim idee om een boekhouder in te schakelen als je die nog niet had, of het beheer van de website of de sociale media van jouw bedrijf in handen van een ander te leggen. De laatste twee gevallen kun je aannemen in dienst, of inhuren als ZZP-er.


Zichtbaarheid

Tot slot: hoe groter jouw bedrijf wordt, hoe belangrijker het is dat je je als ondernemer bewust bent van de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Een mooie website en sociale media worden belangrijker dan ooit. Door posts op sociale media voor een paar euro te laten sponsoren, kun je meer volgers voor je winnen. Anno 2024 zitten we ook in een echte review-samenleving, dus houdt ook dit in de gaten. Positieve reviews staan ontzettend mooi op sociale media en de website, maar handel ook negatieve recensies netjes af. Met een uitstekende klantenservice kun je meer negatieve recensies in de toekomst ook zo veel mogelijk voorkomen.

Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Energieopwekking in eigen beheer, hoe doe je dat?

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
19/4/2024

News Outside Voetbaldag bij KOSC in de meivakantie

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
10/4/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators