3/8/2023

Twenterand Werkt: Open Bedrijvendag op zaterdag 14 oktober

Ondernemers openen deuren in Den Ham, Vroomshoop, Westerhaar en Vriezenveen

Redactie Twenterand
Redactie Twenterand
Twenterand | Nederland

Twenterand Werkt: Open Bedrijvendag op zaterdag 14 oktober

Ondernemers openen deuren in Den Ham, Vroomshoop, Westerhaar en Vriezenveen

O

p zaterdag 14 oktober kunnen inwoners van Twenterand en omgeving de veelzijdigheid van lokale bedrijven ontdekken tijdens de allereerste Open Bedrijvendag. Vier grote kernen - Den Ham, Vroomshoop, Westerhaar en Vriezenveen - verwelkomen bezoekers om tussen 10.00 en 15.00 uur een uniek kijkje te nemen achter de schermen van maar liefst 40 lokale bedrijven. Deze bijzondere dag biedt de gelegenheid om ondernemers te ontmoeten, nieuwe carrièremogelijkheden te verkennen en deel te nemen aan boeiende activiteiten.

Tijdens de Open Bedrijvendag openen diverse bedrijven uit verschillende sectoren hun deuren. Of je nu geïnteresseerd bent in de bouw, technologie, productie of dienstverlening, er is voor ieder wat wils. Bezoekers kunnen genieten van rondleidingen, demonstraties van werkende machines, spelletjes voor kinderen, een lekkere bak koffie, heerlijke hapjes en zelfs de mogelijkheid om vacatures te bespreken bij de deelnemende bedrijven.

De deelnemende bedrijven variëren van grote ondernemingen tot kleinere bedrijven die zich op specifieke hotspots bevinden. Elk dorp heeft minimaal één hotspot en biedt tal van activiteiten voor bezoekers. Vanaf de hotspots starten bedrijvenroutes die je langs de bedrijven leiden die voor jou interessant zijn.

Iedereen is welkom tijdens de Open Bedrijvendag, van kinderen en scholieren tot studenten, werkzoekenden en voor iedereen die nieuwsgierig is en graag willen ontdekken wat er zich afspeelt achter de deuren van deze bedrijven die normaal gesproken voor het publiek gesloten blijven.

De organisatie van de Open Bedrijvendag ligt in handen van het Ondernemershuis Twenterand, B.B.V. (Bedrijven Belangen Vriezenveen en Westerhaar) en de IKVO (Industriekring Vroomshoop, Den Ham en omstreken). Meer informatie over deelnemende bedrijven, hun locaties en vacatures is te vinden op www.twenterandwerkt.nl, een geheel nieuw platform dat continu wordt bijgewerkt met informatie over de deelnemende bedrijven, hun activiteiten en beschikbare vacatures.

Zet zaterdag 14 oktober alvast in je agenda en mis deze unieke Open Bedrijvendag niet!

Twenterand Werkt
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Binnenkort is het zover: de Herfsttintentocht Vasse 2023

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
20/9/2023

“Met onze samenwerking bereiken we meer voor onze klanten”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Marthijn Brink
4 mins
|
Datum:
18/9/2023

Anko Postma benoemd als burgemeester van gemeente Tubbergen

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
15/9/2023

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators