23/5/2022

Kijken naar het verhaal achter je bedrijf

Twist Creative Studio

Hellen Arkink
Arjen  Maat
Arjen Maat
Vroomshoop | Nederland

Kijken naar het verhaal achter je bedrijf

Twist Creative Studio

A

ls geboren en getogen Rossumse bleef Hellen Arkink (24) na een stage hangen in onze hoofdstad Amsterdam. Met haar achtergrond als brand & operations manager koos ze sinds november 2021 met TWIST Creative Studio voor een zelfstandige toekomst als creatief strateeg.

Hellen Arkink

“Ik ben TWIST begonnen vanuit mijn passie,” vertelt Hellen. “Ik haal zóveel plezier uit het mooier maken van bedrijven. Visuele storytelling door middel van huisstijlontwerp, webdesign, fotografie en social media is ontzettend belangrijk voor een professionele uitstraling. Je wilt als bedrijf uiteraard de juiste klanten aantrekken en ervoor zorgen dat ze je herkennen.”

Persoonlijke behandeling

Uniek is de persoonlijke aanpak bij TWIST. “Ik denk met je mee, kijk naar het verhaal achter jouw bedrijf en samen gaan we op zoek naar de juiste strategie voor jouw branding,” legt Hellen uit. “Ondernemers kunnen pakketten bij mij afnemen. Als je een nieuwe huisstijl nodig hebt, dan kan ik ook je website en fotografie regelen én ervoor zorgen dat dit in jouw herkenbare stijl wordt doorgevoerd.”

Twist Creative Studio
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bokbierfestival Folk & Bock op zondag 22 september

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
8/7/2024

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators