28/3/2022

Uitbreiding Oosterweilanden in aantocht

Uitbreiding Oosterweilanden in aantocht

Martha van Abbema
Arjen  Maat
Arjen Maat
Vroomshoop | Nederland

Uitbreiding Oosterweilanden in aantocht

Uitbreiding Oosterweilanden in aantocht

E

r is veel animo voor bedrijfskavels in Twenterand. Alle beschikbare bedrijfskavels in een eerdere fase van bedrijventerrein Oosterweilanden in Vriezenveen zijn dan ook inmiddels verkocht of in optie. Maar de volgende uitbreiding is in aantocht, want er wordt al flink gewerkt aan de volgende fase van het bedrijventerrein. Bedrijven die belangstelling hebben, kunnen zich melden bij de gemeente.

Wethouder Economische Zaken Martha van Abbema is blij met de grote belangstelling voor de bedrijfskavels. “Het laat zien dat we als gemeente in trek zijn. Veel bedrijven kiezen bewust voor onze gemeente als vestigingsplek”, vertelt Van Abbema. Collega-wethouder Roel Koster gaat onder meer over grondzaken in de gemeente Twenterand. Hij begrijpt de tevredenheid bij Van Abbema. “Dat ís ook hartstikke mooi. Maar op dit moment zijn de kavels gewoon op. Daarom gaan we zo snel mogelijk zorgen dat de volgende fase met bedrijfskavels óók beschikbaar komt.”


“Begin volgend jaar kan de schop naar alle waarschijnlijkheid de grond in. Dan kunnen we beginnen met het bouwrijp maken.”

De schop de grond in

Veel bedrijven hebben hun belangstelling voor een bedrijfskavel inmiddels al bij de gemeente kenbaar gemaakt. Wie dat ook wil doen, kan dat nog steeds regelen via www.twenterand.nl/bedrijventerreinen. “We hopen nog dit kalenderjaar te kunnen beginnen met het verstrekken van opties op de kavels en met de uiteindelijke verkoop”, klinkt het hoopvol uit de mond van Koster. “Begin volgend jaar kan de schop naar alle waarschijnlijkheid de grond in. Dan kunnen we beginnen met het bouwrijp maken.”


Meer belangstelling dan  kavels

De belangstelling voor de volgende fase van Oosterweilanden is volgens Van Abbema overweldigend. “Klopt. Er is al meer belangstelling dan er kavels beschikbaar komen, dus niet iedereen die zich gemeld heeft kan uiteindelijk ook een kavel kopen”, weet de wethouder. “Maar wie zich bij ons als geïnteresseerde heeft gemeld krijgt vanzelf bericht zodra we opties gaan verstrekken. Dan wordt ook duidelijk welke voorwaarden en regels er precies zijn met betrekking tot de gronduitgifte.”

Gemeente Twenterand
Manitobaplein 1
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bouwbedrijf Webbink: “Bouwen is een feestje”

Door:
Bert Kroondijk
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
4/7/2022

Hoe maak je een hybride (thuis)werkplan?

Door:
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
4/7/2022

Samen Tot De Nek In De Drek

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
4/7/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators