21/11/2022

Uitreiking Ondernemersprijs Tubbergen wederom een groot succes

Starter van het Jaar & de Publieksprijs en de Ondernemer van het Jaar

Redactie Tubbergen
Redactie Tubbergen
Tubbergen | Nederland

Uitreiking Ondernemersprijs Tubbergen wederom een groot succes

Starter van het Jaar & de Publieksprijs en de Ondernemer van het Jaar

V

rijdagavond 18 november vond in een volle zaal bij Partycentrum Morshuis in Albergen voor de derde keer de Ondernemersprijs van de gemeente Tubbergen plaats. Een initiatief van de gezamenlijke ondernemersverenigingen in de gemeente Tubbergen, waarbij de organisatie is opgepakt door een werkgroep bestaande uit ondernemers en de gemeente. Er werden drie prijzen uitgereikt: Starter van het Jaar, de Publieksprijs en de Ondernemer van het Jaar. De jury onder leiding van Edmond van de Arend had een zware dobber aan het bepalen van de winnaars.

In de categorie Starter van het Jaar waren drie starters genomineerd: Elke Tijans van Elke’s Cook World, Koen Gast van Gast Tweewielers en Melanie Snijders van BelMel Office Support. Koen Gast  ging er met de prijs vandoor en werd tot Starter van het Jaar van de gemeente Tubbergen uitgeroepen. De jury was onder de indruk van het ondernemerschap van deze jonge ondernemer. Een gedreven, gemotiveerde ondernemer die vastberaden weet waar hij naar toe wil. Koen was zichtbaar blij en nam vol trots de prijs in ontvangst.

Remco Kroeze van Krola Langeveen pakt publieksprijs

Er werd ook een publieksprijs uitgereikt. Op Facebook en LinkedIn kon gestemd worden op alle acht genomineerden en dat werd massaal gedaan! Het was een nek-aan-nek race tussen twee ondernemers. Op Facebook zijn er maar liefst 4114 stemmen uitgebracht. Nooit eerder is er zoveel gestemd. De winnaar kreeg ruim 1200 stemmen via Facebook en meer dan 80 via LinkedIn. Remco Kroeze van Krola Langeveen won de publieksprijs en nam deze prijs uit handen van wethouder Ursula Bekhuis in ontvangst. Een mooie opsteker voor Remco dat zoveel mensen de moeite hebben genomen hun waardering voor hem te laten blijken door te stemmen.

Ruud Droste van ’t Oale Roadhoes is Ondernemer van het jaar

Vijf ondernemers kwamen in aanmerking voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’ van de gemeente Tubbergen: Erwin en Rudi Kuipers van Kuipers Grondwerken en Hoogwerkers, Sonja Kuiphuis van Basic Cosmetics, Bob en Sophie Kastelein van GEBO Totaal Onderhoud, Ruud Droste van ’t Oale Roadhoes en Remco Kroeze van Krola Langeveen.

Edmond van de Arend, voorzitter van de jury, vertelde de volle zaal hoe moeilijk de jury het heeft gehad met het bepalen van de winnaar. Uit de gouden envelop maakte hij vervolgens de winnaar bekend en reikte aan Ruud Droste de prijs, een speciaal door Ellen Kleine Schaars vervaardigd beeld van glas, uit. Deze ondernemer staat middenin de dorpsgemeenschap en is een echte verbinder. Zijn enthousiasme en beleving bij de dingen die hij doet zijn kenmerkend voor een succesvolle ondernemer. Enkele punten die door de jury werden benoemd tijdens de uitreiking.

Blik van waardering

Met deze avond sprak de gemeente haar waardering uit voor de ondernemers in de gemeente. Wethouder Ursula Bekhuis gaf aan hoe belangrijk ondernemers voor de gemeente Tubbergen zijn: “Ze zorgen niet alleen voor werkgelegenheid en behoud van jeugd in de gemeente, maar ook voor de leefbaarheid van de kernen zijn ondernemers van groot belang.”

De jury bestond uit Edmond van de Arend, Raymond Kienhuis, Dagmar Spekreijse en Dinant Oude Lenferink. De presentatie van de avond was in handen van Edward Willems, licht en geluid werd verzorgd door Otto Bos en cabaretier Ernest Beuving gaf met zijn optredens tussendoor een speciaal tintje aan de avond. Na het officiële deel werd er nog lang nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje, verzorgd door drie lokale ondernemers: Niels Hofsté van Niels’ Slagerij, Savannah van Sushi Tubbergen en Kim en Bas Groothuis van Wild Vissen. Kortom, het was een groot succes!

Noaberkracht
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Binnenkort is het zover: de Herfsttintentocht Vasse 2023

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
20/9/2023

“Met onze samenwerking bereiken we meer voor onze klanten”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Marthijn Brink
4 mins
|
Datum:
18/9/2023

Anko Postma benoemd als burgemeester van gemeente Tubbergen

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
15/9/2023

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators