18/1/2022

Wil jij werken voor onze Ondernemersmagazines?

Vacature Accountmanager op freelance-basis

Ondernemersmagazine
Brian Brokelman
Brian Brokelman
Tubbergen | Nederland

Wil jij werken voor onze Ondernemersmagazines?

Vacature Accountmanager op freelance-basis

W

il jij werken voor onze Ondernemersmagazines?:

  • Ondernemersmagazine Twenterand
  • Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen
  • Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland

Als accountmanager (m/v) op freelance-basis (z.s.m.)

In september 2021 verschenen de achtste editie van Ondernemersmagazine Twenterand en de derde editie van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen. Beide magazines verschijnen twee keer per jaar, de eerstvolgende uitgaven komen eind april dit jaar uit. Dan verschijnt eveneens de eerste editie van Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland.

De Ondernemersmagazines worden gratis verspreid onder nagenoeg alle ondernemers in de drie gemeenten in oplages van rondom 2.500 exemplaren. De magazines bieden de ondernemers relevante informatie, laat hen kennis delen en biedt hun de kans zichzelf te profileren. De mens en zijn verhaal staan centraal. Ambitie, eigenzinnigheid, uitstraling en inspiratie zijn kernwaarden van de Ondernemersmagazines, met de focus op lokaal ondernemerschap en individuele kernwaarden. Gekoppeld aan de magazines is een online platform en er worden tevens kennissessies georganiseerd om elkaar te ontmoeten, te sparren, kennis en nieuws te delen en te informeren.

Voor de magazines zoeken wij zo spoedig mogelijk gedreven, daadkrachtige en gemotiveerde accountmanagers. Je hebt affiniteit met en bij voorkeur een goed netwerk in één of meer van de drie gemeenten. Je opdracht is om aan ondernemers in deze gemeenten inhoudelijk gedreven content (verhalen van 2 à 4 pagina’s met de titel Ondernemer in Beeld) of advertenties te verkopen.

Je werkt als freelancer tegen een vastgesteld commissiepercentage. Het aantal uren dat je als accountmanager werkt vul je in principe zelf in, maar we verwachten wel een substantiële inzet. Je bent in het bezit van een auto om potentiële klanten persoonlijk te bezoeken.  

Voor meer informatie over onze Ondernemersmagazines zie www.ondernemers-magazine.nl

Ben je geïnteresseerd in de functie van accountmanager voor een of meer van de Ondernemersmagazines, neem dan contact op met Brian Brokelman:

T: 06-14 17 38 75

E: brian@ondernemers-magazine.nl

Ondernemersmagazine
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Podcast Het Keukentafelgesprek: op zoek naar de mens achter de bestuurder

Door:
Arjen Maat
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
23/1/2023

Een app die de afstand tot de arbeidsmarkt verkort

Door:
Bert Kroondijk
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
23/1/2023

“Het internet wordt weer leuker met low-code!”

Door:
Marion van Sermondt
|
Fotografie:
Petra Holland
3 min
|
Datum:
17/1/2023

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators