29/10/2021

Van 't Goor Financieel Advies

Onbezorgd wonen & leven

Gert Jan en Melissa van ’t Goor
Jouke Zomer
Jouke Zomer
Vriezenveen | Nederland

Van 't Goor Financieel Advies

Onbezorgd wonen & leven

A

lles onder één dak staat er groot op het doek voor het pand aan het Westeinde 272 in Vriezenveen waar je naast hypotheken ook voor verzekeringen moet zijn. Gert Jan en Melissa van’t Goor leveren een totaalconcept. Want je kunt hier sinds april voor beide terecht. Tevens zit Makelaar Stegeman ook in het pand. “Dus mocht je bij het kopen van een huis alles in één geregeld willen hebben, dan kan dat hier. We werken goed samen met de Makelaar maar je bent hier niets verplicht. Alles is hier ook afzonderlijk te verkrijgen. Dat wil ik graag benadrukken.” zegt Melissa.

“De mensen willen het liefst aan de hand genomen worden door een expert als het over hypotheken en verzekeringen gaat.” Gert Jan doet de Hypotheken en ik de verzekeringen.” zegt Melissa. “Vertrouwen en persoonlijk advies zijn hierin wel zo belangrijk” vult Gert Jan aan. “Dat is ook ons bestaansrecht. Dat weten wij heel goed. Mijn klanten bestaan onder andere uit ondernemers die een woning willen kopen. Voor hen is het vaak ingewikkeld om een lening te krijgen. Om privé iets te financieren kan ingewikkeld zijn door bijvoorbeeld een wisselvallig inkomen of bijvoorbeeld meerdere B.V.’s. Door mijn zakelijke kennis kan ik dan het juiste advies geven om toch die lening op een goede manier te verkrijgen. En ik vind het een uitdaging om het gesprek aan te gaan met de geldverstrekkers om het zo toch voor onze klanten voor elkaar te krijgen.”

Wanneer je bij ons komt, weet je dat je iemand tegenover je hebt, die er voor zorgt dat jouw dossier met zorg behandeld wordt. Wanneer ik een dossier opstel waar ik zelf achter sta, dan ga ik door om er een succes van te maken, ook wanneer het in eerste instantie afgewezen wordt. Voordeel is dat ik door mijn werkervaring bij banken weet wat ze graag in dossiers willen zien bij de bank. Dat scheelt enorm veel voor mijn klanten.

Verzekeringen

Na jaren in de marketing gewerkt te hebben heb ik mijn diploma’s WFT basis en WFT Schade particulieren behaald. Hiermee kan ik schadeverzekeringen aanbieden zodat van ’t Goor Financieel Advies een totaalconcept biedt. Je kunt de verzekering bij ons afsluiten nadat wij je behoeftes inventariseren om zo de juiste verzekering af te sluiten zonder onder of oververzekerd te zijn. Hier geldt ook dat service en het persoonlijke gedeelte van groot belang zijn. Wanneer je bijvoorbeeld weet welke leeftijd de kinderen hebben, dan adviseer je toch net even iets beter. Denk alleen al aan een woonhuisverzekering wanneer een gezin vier voetballende jongens heeft. Dat neemt een online verzekeraar niet zomaar mee in zijn keuze voor de juiste verzekering” lacht Melissa.

Ons motto is niet voor niets: Onbezorgd wonen & leven.

Melissa en Gert Jan van 't Goor, eigenaren van Van 't Goor Financieel Advies
Van 't Goor Financieel Advies
Westeinde 272, 7671 CK, Vriezenveen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Met veel kennis en plezier ontlast Brosis IT-klanten op digitaal gebied

Door:
Ciska Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
4 min
|
Datum:
9/8/2022

“Waarom zouden we ooit een ander merk gaan rijden dan Audi?”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
6 min
|
Datum:
8/8/2022

Jelle Bijenhof last en monteert alles van staal, op maat

Door:
Ciska Oude Engberink
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
8/8/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators