22/5/2023

Vriezenveen op z’n kop tijdens uitverkochte jubileumeditie van Randrock

Randrock 2023

Redactie Twenterand
Redactie Twenterand
Twenterand | Nederland

Vriezenveen op z’n kop tijdens uitverkochte jubileumeditie van Randrock

Randrock 2023

Z

onovergoten en vol goede zin. Het publiek was helemaal klaar voor een fantastische festivaldag. De line-up van de 20-jarige jubileumeditie was hoogwaardig. De bezoekers hebben een topdag gehad, evenals alle bands en artiesten. Maar liefst 7500 mensen togen naar het centrum van Vriezenveen voor goede muziek op drie podia, diverse activiteiten op Randrock Junior en om te genieten en relaxen op de food en reggaeweide.

Juf Roos en buurjongen Gijs hadden de eer om Randrock te openen met hun gezellige oud-Hollandse liedjes. Het plein was meteen goed gevuld met heel veel opgetogen en blije koppies en al snel werd het drukker en drukker. Randrock was een reünie voor veel mensen en bij veel Vriezenveners staat Randrock rood omcirkeld in de agenda: tijd om elkaar weer te ontmoeten. Inmiddels is het festival niet alleen geliefd in het dorp maar ook (ver) daarbuiten. Zo kwam ongeveer de helft van het aantal ticketaankopen van buiten Vriezenveen.  

De nieuwe metalmiddag sloeg ook goed aan. Het terrein voor het podium is niet leeg geweest. Van hard metal tot trashmetal en van punkrock tot hard rock van Metallica tribute Present Danger. Een goede reden om metal/rock een vaste spot in de programmering te geven, aldus de organisatie. Met de grootse line-up van o.a. Abba Tribute, Henk Wijngaard, Douwe Bob, Van Dik Hout, Feestnation en La Fuente was Randrock 2023 een knallende editie. Dit alles was niet mogelijk zonder de inzet van de bijna 200 vrijwilligers, sponsoren, leveranciers en niet te vergeten de bezoekers zelf.

Fotografie: Robert Westera Fotografie
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Heracles Almelo en Ondernemersmagazine versterken elkaar

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
20/2/2024

Randrock Vriezenveen viert 20-jarig bestaan met knallend lustrumfeest!

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
20/2/2024

Grolsch: ‘Durf samen meer te doen en te ontdekken!’

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
20/2/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators