17/5/2024

Wat meesturen met een pakketje?

Returnless

Wat meesturen met een pakketje?

Returnless

A

ls je een eigen webshop hebt, verstuur je natuurlijk dagelijks pakketjes. Zeker als je hier net mee begint, kan het soms wat vragen op roepen wat je allemaal moet meesturen in een pakketje. Het verzendproces zelf is vaak wel duidelijk, maar wat kun je nog meer toevoegen naast het product dat je verstuurd? We gaan het je vertellen!

Het pakketje

Om te beginnen begint het inpakken van het pakketje natuurlijk met de doos en het product dat besteld is. Dit is ook wel meteen al een belangrijk aspect van je verzending. De doos is namelijk het eerste wat de klant ziet als hij zijn bestelling ontvangt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om het te verzenden in een doos met je eigen logo erop voor herkenning en reclame! Daarnaast is het natuurlijk erg belangrijk dat het product dat je verstuurd, goed beschermd verstuurd wordt. Als het niet per se breekbaar is, is het alsnog belangrijk om de rest van de doos op te vullen met materiaal, zodat het niet te veel kan gaan schuiven tijdens het vervoer.

Wat stuur je mee?

Naast het product dat besteld is, zijn er nog meer dingen die je mee kunt sturen in het pakket. Denk hier bijvoorbeeld aan een pakbon of factuur. Dit is voor de klant vaak fijn en ook voor jezelf om te controleren of je alle producten hebt ingepakt.  Daarnaast is het ook fijn om een retourformulier mee te sturen. Door dit formulier en de factuur mee te sturen, maak je het voor een klant een stuk makkelijker mocht er iets retour gestuurd moeten worden. Je kunt ook de duurzame keuze maken om dit niet te doen en het allemaal volledig online te laten regelen en controleren.

Extra’s meesturen

Daarnaast kun je natuurlijk nog veel meer met je pakketje meesturen. Wat je hier zelf nog aan toe wilt voegen, kun je helemaal zelf invullen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kortingsvoucher, reclame, een bedankkaartje of juist een leuke extra als een klein cadeautje.  Je kunt ook met verpakking natuurlijk nog veel extra doen. Als je bijvoorbeeld sieraden verkoopt en verstuurd, kan het zeker een toegevoegde waarde zijn om het te verkopen als een cadeautje. Doe het product in een mooi zakje en met mooi vloeipapier om het product heen kan dit net wat meer luxe aanvoelen en zal het ook echt als een cadeau voelen als de klant het openmaakt.

Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators