11/3/2024

“Wil je een écht mooie uitdaging? Word dan franchisenemer bij fit20”

Fit20-studio

Majella Le Blanc, recruiter
Anno Oude Engberink
Anno Oude Engberink
Enschede | Nederland

“Wil je een écht mooie uitdaging? Word dan franchisenemer bij fit20”

Fit20-studio

"H

eb je affiniteit met gezondheid en zoek je naar een nieuwe uitdaging die je veel bevrediging kan brengen en een goed inkomen kan opleveren? Overweeg dan eens om franchisenemer te worden van onze fitness-formule fit20. We blijven namelijk groeien en op veel plekken openen we nieuwe studio’s. In Rijssen hebben we zelfs al een locatie voor een studio klaar staan, waar je zo kunt beginnen. Neem gerust contact met me op!” Aldus recruiter Majella Le Blanc.

Majella, geboren in Den Ham en nu woonachtig in Wijhe, werkt sinds 2017 bij franchiseorganisatie fit20, in 2009 opgericht door Walter Vendel en Bram Kroeske. Zij begonnen in Nunspeet een geslaagde proeftuin, de opmaat voor een snelle verspreiding van deze succesvolle formule met een eerste studio in Zwolle. Vanuit haar standplaats Hattem is Majella volop in de weer om nieuwe franchisenemers te vinden. Op dit moment in Rijssen, waar fit20 aan de Elsenerstraat een mooi pand heeft gevonden dat als perfecte studio kan worden ingericht. “De studio in Rijssen zal zeker een succes worden, net als bijvoorbeeld in vergelijkbare plaatsen als Dalfsen, Raalte en Barneveld.”

Majella Le Blanc, recruiter fit20

‘Sterk en gezond in twintig minuten per week’

Dat is de slogan van fit20, die het unieke karakter weergeeft. Majella: “fit20 is een zogeheten Intensity of Effort-methode, waarmee je - en dat is wetenschappelijk bewezen - in die korte tijd, dus slecht twintig minuten per week, aanzienlijk meer kracht, fitheid en gezondheid ontwikkelt. Resultaten kunnen ook bijvoorbeeld zijn een betere houding, minder of geen rugpijn, meer energie of afname van depressieve gevoelens. Kortom, veel effect in weinig tijd. Belangrijk is de zorgvuldige intake, de professionele begeleiding en de structurele monitoring om de vooruitgang en eventuele belemmeringen te volgen. Kortom, je kunt als eigen ondernemer van fit20 het leven van je klanten écht positief veranderen! En dat geeft jezelf uiteraard ook een boost, omdat de resultaten zo bevredigend zijn. Je hebt echt eer van je werk.” fit20 is geschikt voor volwassenen van elke leeftijd. “We hebben zelfs nog een mevrouw van vijfennegentig jaar die bij ons traint in Dalfsen en nog zelf op de fiets naar de studio komt”, zegt Majella. “Door de persoonlijke begeleiding en afstemming van de training is het dus mogelijk tot op hoge leeftijd te trainen en de benefits te ervaren.”

 

“Je kunt als eigen ondernemer van fit20 het leven van je klanten écht positief veranderen”

 

Bedrijfsleven

fit20 richt zich niet alleen op particuliere klanten. Majella: “fit20 is ook uitermate geschikt voor ondernemers die geen tijd hebben om een paar keer per week naar de sportschool te gaan, maar wel aan hun vitaliteit willen werken. Twintig minuten kan iedereen wel vrijmaken. Daarnaast kunnen ondernemers hun werknemers stimuleren of zelfs aanbieden om ook klant te worden. Dat komt niet alleen de mensen zelf maar ook de productiviteit van de onderneming ten goede. Dat ondernemingen baat hebben bij ft20 blijkt wel uit het feit dat wij bij een aantal grote bedrijven een in house-studio hebben. Dat maakt de drempel voor werknemers lager en je hebt natuurlijk geen reistijd.”

Ervaar de voordelen als franchisenemer

Zoals gezegd worden fit20-ondernemers blij van het feit dat ze het leven van klanten positief kunnen veranderen. Maar er zijn meer positieve facetten aan verbonden. Majella: “Wat het werk ook zo leuk maakt, is - naast de vrijheid die je als ondernemer hebt - dat je je klanten écht persoonlijke aandacht kunt geven. Daarvoor heb je natuurlijk wel de nodige kennis nodig van wat je als personal trainer moet doen. De meeste mensen die beginnen, hebben daarin geen ervaring, logisch. Maar geen probleem, je hoeft geen sportachtergrond te hebben. We hebben namelijk onze eigen fit20 Academy, waar je deels fysiek en deels online een gedegen opleiding kunt volgen. Naast het feit dat je via de Academy een goede trainer wordt, word je ook begeleid in het ondernemerschap. Je leert al het noodzakelijke wat betreft bijvoorbeeld administratie, marketing en andere zaken die bij het ondernemer zijn horen. Er ligt zelfs een ondernemersplan klaar waar je meteen mee aan de slag kunt. Je hoeft niet na te denken over welke apparaten en dergelijke je moet aanschaffen; daarvoor hebben we vaste inkoopadressen. Je moet natuurlijk wel mee-investeren, maar die investering kan zichzelf snel terugverdienen. Immers, bij zo’n honderd klanten heb je een goede basis van waaruit je verder kunt groeien. Er zijn zelfs ondernemers die meerdere studio’s hebben. Daarnaast hoef je je niet te bekommeren om de huisstijl. Die is voor alle fit20-studio’s identiek. Maar je hebt wel de vrijheid om marketingactiviteiten op de lokale mogelijkheden en behoeftes af te stemmen.”

Kortom, genoeg redenen voor geïnteresseerden om contact op te nemen met Majella le Blanc:

06 - 81 08 99 01

majellaleblanc@fit20.nl

“De fit20-studio in Rijssen zal zeker een succes worden”
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators