11/3/2024

“Wij democratiseren de verhuur van flexibele kantoorruimte”

WorkSnap

Jay Lee en Rogier Hentenaar
Anno Oude Engberink
Anno Oude Engberink
Enschede | Nederland

“Wij democratiseren de verhuur van flexibele kantoorruimte”

WorkSnap

B

egin 2024 hebben vastgoeddeskundigen Jay Lee en Rogier Hentenaar, na een gedegen voorbereiding van zo’n twee jaar, WorkSnap gelanceerd, een boekingsplatform voor hybride werken, dat naar eigen zeggen een ‘democratisch alternatief’ vormt.

Jay: “Hybride werken heeft een grote vlucht genomen omdat het zeker voordelen heeft. Maar toch is het niet zaligmakend, want veel werknemers kunnen zich noch thuis noch op de zaak goed concentreren. Met WorkSnap bieden wij werkgevers, als een flexibele schil om hun huisvesting, voor hun werknemers de mogelijkheid om af en toe zelf een kantoor- of vergaderruimte te laten kiezen waar ze in alle rust kunnen werken of overleggen.”

Jay Lee (links) en Rogier Hentenaar.

Anders dan andere boekingsplatforms

Nu zijn boekingsplatforms voor de verhuur van flexibele kantoorruimte niet nieuw. Wat maakt WorkSnap dan zo anders? Rogier: “Wat WorkSnap onderscheidt van andere boekingsplatforms is dat iedereen voor zichzelf, op welk moment dan ook, met een paar simpele muisklikken een full service-kantoor voor één dag kan boeken. Ofwel: ‘book-pay-go!’ Eenvoudiger kan het niet. Ook kun je een vergaderruimte boeken voor maximaal zes personen.” Jay: “Wat ons uniek maakt, is dat wij een vast tarief, de zogenoemde fixed price, aanbieden voor alle ruimtes in welke locatie dan ook. Dit voorkomt dat mensen gaan zoeken naar de voordeligste locatie. Per land stellen we het tarief vast. In Nederland kost een privé kantoor voor een dag of een dagdeel vergaderruimte voor maximaal 3 personen €37,50 excl. BTW. Wil je met maximaal met zes mensen vergaderen, dan kost het €75,- per dagdeel.”

“Met een paar simpele muisklikken en voor een fixed price een full service-kantoor voor een dag of vergaderruimte boeken”

Op zoek naar nog meer locaties

En die locaties bevinden zich al op veel plekken in Nederland. Jay: “We streven naar een landelijke dekking en werken uitsluitend samen met gerenommeerde flexkantoor operators. Momenteel zijn we voornamelijk actief in grotere steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Arnhem en Apeldoorn. Daar zijn namelijk de meeste operators met een ruim aanbod van kantoor- en vergaderlocaties. Dat neemt niet weg dat we ons aanbod ook elders in het land sterk gaan uitbreiden. Zo zijn er samenwerkingsverbanden gesloten met Campus Offices in Deventer, Enschede, Almelo en Den Bosch en met OF-US in Enschede, Emmen en Assen. We zijn momenteel in gesprek met twee nieuwe operators. Als er partijen zijn die zich ook willen aansluiten bij WorkSnap, dan gaan we graag het gesprek aan.” Overigens heeft WorkSnap inmiddels ook locaties in Duitsland, namelijk in Frankfurt en Düsseldorf. Rogier: “En die uitbreiding zal steeds verder gaan, in Europa maar ook op andere continenten. We geloven namelijk heilig in ons concept dat voor iedereen bereikbaar is en voor iedereen dezelfde voordelen biedt.”

Meer diensten, zoals parkeren bij Q-Park

Naast de genoemde voordelen als de fixed price en flexibiliteit kiezen Jay en Rogier uitsluitend voor locaties die goede faciliteiten hebben. Jay: “De locaties zijn allemaal full service en beschikken op zijn minst over een receptie en horecafaciliteiten. Koffie en thee zijn op alle locaties kosteloos. Daarnaast is het streven dat onze locaties zoveel mogelijk binnen handbereik zijn, dus ook per fiets bereikbaar. Dat lukt natuurlijk niet altijd. Je kunt als ondernemer of werknemer ook onderweg zijn met de auto. Dan is het handig dat er parkeervoorzieningen zijn. Een geweldige stap om daarin te kunnen voorzien is de overeenkomst die we onlangs hebben gesloten met Q-Park, die overal in het land parkeergarages heeft. Onze klanten kunnen tijdens het boeken van een ruimte ook direct een parkeerplaats bij een Q-Park dichtbij de locatie met korting boeken. Dat heeft nog niemand voor elkaar gekregen en daar zijn we dus best trots op.” Rogier, tenslotte: “En naast het faciliteren van parkeermogelijkheden voegen we gaandeweg meer diensten aan ons platform WorkSnap toe. We hebben de ambitie om te blijven groeien en om onze missie, het democratiseren van de verhuur van kantoorruimte, te realiseren.”

“We gaan graag het gesprek aan met operators die zich bij WorkSnap willen aansluiten”

Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bokbierfestival Folk & Bock op zondag 22 september

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
8/7/2024

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators