25/4/2022

Zwembad Kuiperberg vanaf 24 april weer open

Zwembad Kuiperberg

Zwembad Kuiperberg vanaf 24 april weer open

Zwembad Kuiperberg

D

e lente is begonnen, het zonnetje begint steeds vaker te schijnen en de bomen staan weer in bloei. Het wordt weer tijd om de zwemspullen uit de kast te trekken en in het zwembad te springen. Vanaf 24 april kunnen baantjes- en recreatiezwemmers weer terecht voor een frisse duik bij zwembad de Kuiperberg in Ootmarsum. Het openluchtzwembad is elke dag geopend tot midden september.  

“Iedereen wil er weer op uit en dat kan bij het gemoderniseerde zwembadcomplex. Een bezoekje aan zwembad de Kuiperberg zorgt voor ontspanning en plezier. Ook is het zwembad geschikt om de zwemsport uit te oefenen in het banenzwembad”, laat wethouder Benno Brand weten.

Van alle gemakken voorzien

Sinds 2019 is het zwembadcomplex gemoderniseerd. Het complex is omringd door het Twentse natuurlandschap. Ruim, groen, met een uniek uitzicht, meerdere ligweides, baden, glijbaden én duikplanken. Zwembad Kuiperberg is van alle gemakken voorzien. Genoeg reden om een bezoek te brengen aan Ootmarsum om een duik te nemen in het zwembad. “Zwembad de Kuiperberg is al generaties lang dé zomerse locatie van de omgeving. Dankzij de verschillende faciliteiten is het openluchtzwembad een uitje voor jong en oud”, vertelt Brand.

Openingstijden en abonnementen

De openingstijden zullen ook in 2022 flexibel zijn. Dit betekent dat het zwembadpersoneel afhankelijk van de weersomstandigheden de openingstijden bepaalt. De actuele openingstijden staan vermeld op Facebook en op de website. Het banenzwemmen is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 10.00 uur ongeacht slechte weersomstandigheden.

Ook kunnen er weer abonnementen afgesloten worden bij de Kuiperberg om onbeperkt te zwemmen gedurende het seizoen. De kosten voor de abonnementen zijn als volgt opgesteld: een abonnement voor volwassenen bedraagt €100 per persoon, een abonnement voor kinderen van 1 t/m 17 jaar bedraagt €50 per persoon en een abonnement voor een gezin (twee volwassenen en kinderen t/m 17 jaar) bedraagt €175 in totaal.

Zwembad De Kuiperberg
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Europese markt voor tweedehands fietsen is gigantisch

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
6 min
|
Datum:
30/11/2022

Privatisering Openluchtmuseum Ootmarsum een feit

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
30/11/2022

Stage lopen / afstuderen bij Ondernemers-magazine.nl en Monolith opportunity creators?

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
28/11/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators