Vacatures plaatsen

Om talent te behouden voor de Twentse gemeenten bundelen wij het aanbod aan vacatures binnen de gemeentes waar wij ons magazine uitbrengen om er zo voor te zorgen dat lokaal talent de vacature voor een mooie baan, stage of afstudeerproject kan vinden die bij hen past. Wij linken naar de vacatures op de website van onze partners, Werkgevers, HR bureau's en uitzendbureaus en zijn zelf verder geen partij in in het vacatureaanbod. Vacatures van onze partners worden hoger geplaatst en aangemerkt als partnervacature. Wilt u ook een vacature plaatsen dan kunt u onderstaand formulier invullen. Vervolgens zal de link naar de vacature online staan vanaf het moment dat wij deze goedgekeurd hebben. Wilt u uw vacatures laten opvallen of meer dan twee vacatures plaatsen wordt dan partner van het Ondernemersmagazine. Elke maandag brengen wij via onze social kanalen de mooiste vacatures onder de aandacht bij onze volgers.

P.S. bent u medewerker van een HR of een uitzendbureau neem dan contact op om snel uw aanbod van vacatures te kunnen plaatsen.
Word partnerIk wil meerdere vacatures plaatsen

Plaats hier uw vacatures

Let op! Op dit moment plaatsen wij alleen vacatures uit de gemeentes Twenterand + Bedrijvenpark Twente (Almelo), Gemeente Tubbergen en de Gemeente Dinkelland.
Bedankt voor het insturen van uw vacature. Wij beoordelen de vacature en plaatsen deze z.s.m. online
Plaats nog een vacature
Oeps! Er ging iets mis tijdens het invullen van het formulier.

Ik heb een vraag over de vacaturebank?

Hebt u een vraag over het plaatsen van een vacature of is er iets niet duidelijk vraag het ons en wij nemen z.s.m. contact op om de mogelijkheden uit te leggen of toe te lichten. Wilt u meerdere vacatures plaatsen geef dat dan aan in uw bericht.
Door de aandacht die het Ondernemersmagazine aan de vacatures besteed had ik een groter bereik en kreeg ik meer lokale respons dan op eerdere vacatures. Mede hierdoor heb ik inmiddels een afstudeerder aangenomen uit de gemeente Twenterand.

Jouke zomer | monolith opportunity creators

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er ging iets mis tijdens het insturen van het formulier. Probeer het nogmaals.
All Rights Reserved 2021
Designed and build by Monolith opportunity creators