25/2/2022

Ondernemers-magazine.nl nieuwe sponsor van Heracles Almelo

Ondernemersmagazine.nl nieuwe sponsor van Heracles Almelo

Tom Uitzetter
Anno Oude Engberink
Anno Oude Engberink
Enschede | Nederland

Ondernemers-magazine.nl nieuwe sponsor van Heracles Almelo

Ondernemersmagazine.nl nieuwe sponsor van Heracles Almelo

O

nlangs heeft Ondernemers-magazine.nl een sponsorovereenkomst gesloten met Heracles Almelo. Namens Ondernemers-magazine.nl tekende Brian Brokelman de overeenkomst en hetzelfde deed Commercieel Manager Tom Uitzetter voor Heracles.


Ondernemers-magazine.nl is het online platform dat als vlag fungeert boven de fysieke magazines Ondernemersmagazine Twenterand, Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen en - vanaf eind april a.s. - Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland.


Brian Brokelman: “Door deze overeenkomst met Heracles Almelo zijn wij als platform lid van de Businessclub van Heracles en kunnen wij ons netwerk op een mooie manier uitbreiden. Uiteraard in combinatie met het bezoeken van wedstrijden in Erve Asito.


Tom Uitzetter: “Wij zijn blij weer een mooie sponsor te kunnen verwelkomen. Wij zien Ondernemersmagazine.nl als een mooi platform voor lokaal nieuws en lokale verhalen, dus ook van Heracles Almelo.” Zo heeft in Ondernemersmagazine Twenterand en Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen in de oktober-edities 2021 een mooi interview gestaan Algemeen Directeur Rob Toussaint en Tom uitzetter. In dat interview zetten zij uiteen dat Heracles Almelo als BVO qua duurzaamheid vooroploopt. Daarover ging ook Toussaints podiumpresentatie tijdens het Kennisevent voor ondernemers van Ondernemersmagazine.nl dat gehouden werd om de jongste uitgaven van Ondernemersmagazine te presenteren ten overstaan van een grote groep geïnteresseerde ondernemers.

Ondernemersmagazine
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bouwbedrijf Webbink: “Bouwen is een feestje”

Door:
Bert Kroondijk
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
4/7/2022

Hoe maak je een hybride (thuis)werkplan?

Door:
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
4/7/2022

Samen Tot De Nek In De Drek

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
4/7/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators