10/3/2022

Ondernemersprijs gemeente Tubbergen 2021

Ondernemersprijs Gemeente Tubbergen

Gemeente Tubbergen
Redactie Tubbergen
Redactie Tubbergen
Tubbergen | Nederland

Ondernemersprijs gemeente Tubbergen 2021

Ondernemersprijs Gemeente Tubbergen

D

e gemeente Tubbergen spreekt graag haar waardering uit voor alle ondernemers in de regio en organiseert daarom de jaarlijkse Ondernemersprijs Tubbergen. Een feestelijke avond voor ondernemend Tubbergen, van ZZP’ers tot de grootste werkgevers. Want ondernemers zijn belangrijk voor onze gemeente. Zij zorgen voor werkgelegenheid, behouden jeugd en talent in de gemeente en nemen deel aan maatschappelijke initiatieven, mede door het organiseren van activiteiten of sponsoring van evenementen en sportverenigingen.

Ondernemers en inwoners van de gemeente Tubbergen hebben de mogelijkheid gehad om startende en gevestigde ondernemers te nomineren voor de Ondernemersprijs Tubbergen 2021. De aanmeldingen voor de prijs van 2020 worden in deze editie automatisch meegenomen door het aflassen in verband met corona. Met juryleden van binnen en buiten de gemeente wordt bepaalt wie zich Ondernemer van het jaar en Starter van het jaar mag noemen. Naast de ingediende aanmeldingen heeft de jury de genomineerde bedrijven bezocht om tot een goede keuze te kunnen komen. Maar niet alleen het bekendmaken van winnaars is wat de avond brengt. Het geeft ook een mogelijkheid waarop ondernemers en werkgevers elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen maken en waar mogelijk nieuwe lokale samenwerkingen tot stand kunnen komen.

Genomineerde starters van het jaar Gemeente Tubbergen

In de categorie starter van het jaar zijn er veel aanmeldingen ontvangen vanuit de inwoners zelf waarna de jury het oog heeft laten vallen op de volgende drie bedrijven.

- Niels Grill & Smoke

- Oorclipz

- Meis Models

Maar wie zijn de gezichten achter deze bedrijven? Of in het geval van Niels, het gezicht achter de grill. Want Niels Hofste is de Grill en Smoke koning van het bedrijf Niels Grill & Smoke. Als jonge ondernemer heeft Niels een enorme passie voor food en organiseert voor iedere gelegenheid een hoogwaardige Barbecue van kwaliteit. Niels is een leergierige en altijd enthousiaste man die van aanpakken weet en daarmee zichzelf continu wil verbeteren in het barbecueën. In een korte tijd heeft Niels een goed lopend eigen bedrijf op de kaart gezet en de volgende stap is het inspireren van mensen door het geven van workshops. Bekend onder de mensen, altijd in voor een praatje en regelt graag nieuwe dingen met de inwoners van de gemeente Tubbergen.

De volgende genomineerde in de categorie starter van het jaar is Anna Hanste-Echtermeijer met haar bedrijf: Oorclipz. Anna en haar man hebben vier kinderen, die alle vier slechthorend zijn. Uit eigen frustratie door constant alert te moeten zijn of de hoortoestellen wel bleven zitten is het moment ontstaan dat ze vond dat er iets moest veranderen. Hoortoestellen dragen vond ze al een beetje een ‘dingetje’ en dan waren het ook nog clips die niet echt matchten. Al snel is Anna de clips zelf gaan maken. Niet alleen clips waarvan je zeker wist dat je ze niet kwijtraakte, maar clips die ook nog eens ontzettend stoer zijn om te dragen.

Zo heb je elke dag zelf de keuze om de clips te laten matchen bij je eigen outfit. Nieuw, innovatief, modieus en haar eigen probleem opgelost. Ondertussen heeft Anna met Oorclipz. klanten in heel Nederland en over de grens.

De derde en laatste in de categorie starter van het jaar is Sharon met de prachtige dames en heren van Meis Models met eigenaresse Sharon Huzink. Als enthousiaste, creatieve en vooral professionele onderneemster weet Sharon haar klanten altijd te verassen met nieuwe plannen. Door een open en directe benadering zorgt ze met haar creatieve brein en organisatietalent dat er een concept op maat gelanceerd wordt om het event naar een hoger niveau te tillen. Op de nationale maar ook internationale opdrachten zet ze naast Meis Models en de gemeente Tubbergen op de kaart & biedt ze een werkgelegenheid met een goed betaalde en leuke baan voor de modellen uit de omgeving. Meis Models levert een onvergetelijke indruk, exclusieve service en met haar Twentse nuchterheid en ondernemersgeest gaat ze het nog heel ver brengen.

Ondernemersprijs van het jaar

Naast alle starters komt ook de gevestigde orde aan bod met de mooie te behalen prijs: Ondernemer van het jaar. Een groter compliment vanuit je eigen regio kan je bijna niet krijgen en de volgende vijf bedrijven mogen alleen al trots zijn op de nominatie, maar gaan allemaal voor de winst:

  • Veehandel Ter Haar uit Reutum;
  • De Manderveense Aardbei uit Manderveen;
  • De Koersweffer uit Vasse;
  • Hoek Bouwprojecten uit Tubbergen;
  • TND Duurzaam uit Albergen.

Veehandel Ter Haar - Posthouwer

Koen ter Haar van Varkenshandel ter Haar en Posthouwer / Rundveehandel Frans ter Haar willen een belangrijke bijdrage leveren aan de continuïteit van de varkens- en rundveehouderij in haar werkgebied en de gemeente Tubbergen. Door een nauwe samenwerking aan te gaan met de leveranciers en afnemers streven zij naar een goed rendement voor varkens- en rundveehouders door middel van inzet, kennis, ervaring en plezier. Met altijd het respect voor mens, dier en milieu voorop. Ter Haar is vanoudsher een Reutums familiebedrijf dat zich van kleine veehandel heeft ontwikkeld tot één van de belangrijkste spelers in de branche.

De Manderveense Aardbei

Bij Hardrik en Claudia Hindriksen staat alles in het teken van de rode aardbeien die op een bijzondere manier geteeld worden. De planten staan namelijk op stellingen zodat ze gemakkelijk te plukken zijn en mooi schoon blijven. Niet alleen smaken de aarbeien heerlijk. Ze zien er ook nog eens prachtig uit hangend aan de groene planten. Tijdens de coronaperiode kwam het bedrijf met de eerste Aardbei drive-in, verpakt met allerlei thema’s rondom. Heel Nederland kwam langs om de drive-in te bezoeken en de jongeren in de gemeente Tubbergen hebben hun handen vol met het plukken van.. aardbeien.

De Kroesweffer

Innovatief en vernieuwend begon Mieke Lenferink 20 jaar geleden de Kroesweffer, een beautyboerderij met verwendagen voor eenlingen en groepen. Mieke dacht overal in mee, ook tijdens de financiële crisis toen de luxere uitjes minder werden. Ze veranderde her en der wat aan haar businessmodel met altijd een scherp doel: ontspanning en rust aanbieden. Zo is Mieke sinds kort gestart met Steuntje, om mensen met bijvoorbeeld kanker een fijne dag te kunnen bezorgen. Door vooral te kijken naar wat mogelijk is in plaats van te kijken naar wat onmogelijk is. Als ondernemer met een groot sociaal hart behoort Mieke tot de genomineerde ondernemers.

Hoek Bouwprojecten

Alexander Hoek is de aannemer met een no-nonsense beleid en is goed voor zowel de klant als zijn personeel door een vlakke bedrijfsstructuur te hanteren wat zorgt voor een laagdrempelige sfeer binnen het bedrijf. Daardoor is er altijd tijd voor grappen en grollen naast het keiharde werken aan de groei en de potentie van het bedrijf Hoek Bouwprojecten.

TND Duurzaam

Als zelfstandige met nobele plannen op gebied van Led verlichting en zonnepanelen begon Dick Nijhuis samen met zijn compaan Tim van der AA: TND Duurzaam. Afgelopen februari is Tim helaas overleden aan de gevolgen van een hersentumor. TND Duurzaam adviseert en levert duurzame verlichting- en zonnestroominstallaties. Dick gelooft in een duurzame toekomst. De uitgangspunten van het complete concept zijn kwaliteit volgens de gestelde normeringen. Dit zodat investeringen in eigen vastgoed een duurzame belegging zijn met een zeker rendement.

Op 7 april wordt de Ondernemersprijs en de Startersprijs van de gemeente Tubbergen uitgereikt. Ben jij ook benieuwd wie van de genomineerden met de prijs naar huis gaat? Je bent van harte welkom om bij deze avond aanwezig te zijn.

7 april 2022

Zaal open: 19:30 / aanvang: 20:00

Café Restaurant Waaijer

Hardenbergerweg 275, 7679 VM Langeveen

Ondernemersprijs Tubbergen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bouwbedrijf Webbink: “Bouwen is een feestje”

Door:
Bert Kroondijk
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
4/7/2022

Hoe maak je een hybride (thuis)werkplan?

Door:
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
4/7/2022

Samen Tot De Nek In De Drek

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
4/7/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators