2/5/2022

Vastgoed verduurzamen met TND Duurzaam

TND Duurzaam

Dick Nijhuis
Johan Koning
Johan Koning
Hengelo | Nederland

Vastgoed verduurzamen met TND Duurzaam

TND Duurzaam

"

We zijn een groothandelspartner voor installateurs en een adviseur voor vastgoedbezitters en particulieren. We helpen vastgoed te verduurzamen.” Dick Nijhuis richtte samen met zijn beste kameraad Tim van der Aa TND Duurzaam op. Van een zolderkamer tot een modern pand in Albergen, het ging allemaal crescendo. Tot Tim ziek werd en in februari 2021 uiteindelijk op 37-jarige leeftijd overleed. Dick zet het bedrijf nu voort. “Ik mis hem dagelijks, maar denk dat Tim tevreden zou zijn.”

Merkonafhankelijk advies voor iedereen

TND richt zich voornamelijk op installateurs, maar schroomt niet om iedereen van het juiste advies te voorzien. “We zijn goed in verlichting en in zonnepanelen, we hebben daar echt een positie verworven in de markt, waarbij we een goede prijs kunnen bieden. We bieden naast een groothandelsprijs extra’s als advies, projectbegeleiding en desgewenst ook montage. Voor de montage werken we met eigen installateurs en monteurs, aangevuld met een flexibele schil. We hebben een eigen lichtontwerper in dienst, die alle plannen uitwerkt. Daarbij zijn we merkonafhankelijk, maar zitten we wel direct achter de fabrikant.” Het voordeel van de groothandel, met als pluspunt de extra services.

Naast verlichting en zonnestroom richt TND Duurzaam zich ook op andere systemen. “Als we particulieren adviseren, kan dat over een complete duurzame installatie, steeds in samenwerking met een EW-installateur. Bijvoorbeeld ook warmtepompen, airco’s of waterontharders behoren tot de mogelijkheden. We hebben de kennis in huis en de partners om ons heen om een heel project aan te kunnen bieden. Binnenkort kan iedereen bij ons terecht voor advies aan de Zenderseweg 38 in Albergen. Daar breiden we ons kantoor uit, omdat we op de huidige locatie uit ons jasje groeien.”

Het bedrijf uit Albergen werkt met name boven de rivieren. “We hebben een groot netwerk. We gaan voor kwaliteit, niet voor grote projecten. De duurzame technieken bevinden zich in een adviesmarkt, daar kunnen we echt het verschil maken. Hoewel zonnepanelen meer een vechtersmarkt is, kunnen we daar door bewuste keuzes ook goed concurreren. We bewandelen een gedegen, rustige weg, waarbij we bouwen op vertrouwen van onze installerende klanten.”

TND Duurzaam
Eenhuisstraat 13, 7665 PZ, Albergen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Energieopwekking in eigen beheer, hoe doe je dat?

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
19/4/2024

News Outside Voetbaldag bij KOSC in de meivakantie

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
10/4/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators