2/11/2021

Verschijning derde nummer Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen

Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen

Brian Brokelman, Anno Oude Engberink en Jouke Zomer
N

a de succesvolle eerste twee uitgaven is op maandag 18 oktober de derde editie van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen verschenen, hét magazine voor en door ondernemers uit de gemeente Tubbergen. Aan het magazine is het online platform www.ondernemers-magazine.nl.

Over het magazine

Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen biedt de ondernemende lezer relevante informatie, laat ondernemers kennis delen en biedt hun de kans zichzelf te profileren. De mens en zijn verhaal staan centraal. Ambitie, eigenzinnigheid, uitstraling en inspiratie zijn kernwaarden van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen, met de focus op lokaal ondernemerschap en individuele kernwaarden. Gekoppeld aan het magazine zijn een online platform - met daarin onlangs opgenomen als extra service een vacaturebank - en er worden tevens kennissessies georganiseerd, om elkaar te ontmoeten, te sparren, kennis en nieuws te delen en te informeren.

De inhoud

Ook deze uitgave van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen biedt ruimte aan een aantal ondernemers uit de gemeente Tubbergen met een bijzonder verhaal, ambitie en aansprekende producten. Ondernemers die zich willen profileren en hun collega-ondernemers willen vertellen wat er schuil gaat achter de gevel van hun organisatie. Als thema is gekozen voor ‘Duurzaamheid’, om heel gericht ondernemers uit deze branche aan het woord te laten. Over hun bedrijf en hun ondernemerschap, over hen als persoon, over lokale verbondenheid en, vooral, over de liefde voor hun vak. Daarnaast komen krijgen ook belangrijke maatschappelijke onderwerpen aandacht, zoals Stichting Leergeld Tubbergen en Sterk Techniek Onderwijs. Daarnaast wordt in het magazine interessante informatie en kennis gedeeld via aansprekende columns.

Omvang, oplage en verspreiding

Het tweede nummer van Ondernemersmagazine Gem. Tubbergen heeft opnieuw een omvang van 60 pagina’s. Het magazine wordt in een oplage van ruim 2.500 exemplaren geadresseerd verspreid onder ondernemers in de gemeente Tubbergen en als leestafelexemplaren bij onder andere dienstverlenende organisaties en horecabedrijven.

De initiatiefnemers

Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen is een spin-off van Ondernemersmagazine Twenterand, een initiatief van Jouke Zomer van strategisch en grafisch ontwerpbureau Monolith opportunity creators in Vriezenveen. Brian Brokelman van uitgeverij News Outside in Tubbergen verzorgt de acquisitie en Anno Oude Engberink, die met zijn bedrijf ZegKracht in Enschede werkzaam is, is tekstschrijver, eindredacteur en bladmanager.

Uitreiking eerste exemplaar aan wethouder en locoburgemeester Erik Volmerink
Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Sterk Techniek Onderwijs zoekt bedrijven!

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
8/12/2021

Sterk Techniek Onderwijs creëert beweging in onderwijs- en technieklandschap

Door:
Ciska Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
4 min
|
Datum:
7/12/2021

“Iedereen moet zijn steentje bijdragen aan een betere en schonere wereld”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
4 min
|
Datum:
7/12/2021

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Twenterand bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Jeroen Kunst | leef marketing
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators