Zullen wij vrienden worden?

Vrienden van het magazine

We zijn natuurlijk al vrienden op Linkedin, facebook of instagram. Maar het maken van een goed magazine en onderhouden van een platform kost veel tijd en geld. Ondernemers, ondernemersverenigingen, gemeenten en studenten/inwoners die de waarde inzien van het delen van kennis en kunde hebben de mogelijkheid vriend of partner van het magazine te worden. Daarmee ondersteun je ons bij het maken van impact door het vertellen van inspirerende verhalen en het delen van kennis en kunde in onze magazines en op onze platform.

Door vriend te worden help je ons impact te maken doordat wij nog mooiere inspirerende verhalen kunnen vertellen en meerdere redactionele artikelen over onderstaande onderwerpen kunnen maken voor ons magazine en het platform.
Kortom alle facetten waar een ondernemer mee te maken krijgt. Dan is dit het magazine voor jou zodat je de kennis op kunt doen waar jij als ondernemend persoon naar op zoek bent. Leer van topondernemers, startende ondernemers, lokale ondernemers en onze experts op bovenstaande gebieden. Laat je inspireren en spijker jouw ondernemerskennis bij.

Word vriend van het Ondernemersmagazine en je hoeft niet elke keer het wiel zelf uit te vinden want wij voorzien jou van kennis in verhaalvorm. Ondernemers, inwoners en studenten die vriend van het magazine worden krijgen naast meerdere voordelen het magazine ook twee keer per jaar geadresseerd toegestuurd.

Hoe werkt vriend van het magazine

Er zijn drie verschillende soorten vrienden/partners waarvoor verschillende voordelen gelden wanneer ze ons ondersteunen. De ondersteuning is een jaarlijks bedrag waarvoor je o.a het volgende krijgt.
  • 2 x het magazine geadresseerd thuis ontvangen
  • Zo min mogelijk advertenties op de website
  • Diepte interviews/longreads
  • Ontvang speciale aanbiedingen van onze partners
  • Early bird toegang en/of gratis toegang tot onze events (partners)
  • Jaarlijks een online partnerartikel over bedrijfsonderdeel
  • Onbeperkt vacatures plaatsen
  • Vragen? Lees de FAQ's of email ons op
    vriend@ondernemers-magazine.nl

Verschijningsdata

Data zijn onder voorbehoud en kunnen afwijken
Eind maart en eind september
€ 395,- / jaar

Bedrijfspartner

Krijg het magazine 2x per jaar thuisgestuurd
lees het magazine thuis of online en help ons bij het maken van impact en het vertellen van nog mooiere en betere verhalen waar ondernemers inwoners en studenten hun voordeel mee kunnen doen. logo in het magazine en op de vriendenpaginalogo in het magazine en op de vriendenpagina weergegeven. Daarnaast krijgt u jaarlijks de mogelijkheid om een blog, column of advertorial aan te leveren die wij voor u plaatsen en delen op sociale media.
€ 50,- / jaar

Bedrijfsvriend

Krijg het magazine 2x per jaar thuisgestuurd
lees het magazine thuis of online en help ons bij het maken van impact en het vertellen van nog mooiere en betere verhalen waar ondernemers inwoners en studenten hun voordeel mee kunnen doen. Uw logo wordt in het magazine en op de vriendenpagina weergegeven.
€ 12,50 / jaar

Particuliere vriend

Krijg het magazine 2x per jaar thuisgestuurd
lees het magazine thuis of online en help ons bij het maken van impact en het vertellen van nog mooiere en betere verhalen waar ondernemers inwoners en studenten hun voordeel mee kunnen doen. Jouw naam wordt op de vriendenpagina weergegeven.

“Door het lezen over andere ondernemers raak ik geïnspireerd en gemotiveerd”

Brian Jansen - Reparo

Veelgestelde vragen

Waarom heeft het magazine een vriendenprogramma?
Om een duurzame bedrijfsvoering van de grond af aan op te bouwen en te onderhouden zodat wij vooruit kunnen blijven gaan en ondernemers kunnen blijven helpen hebben wij er voor gekozen om verschillende inkomstenstromen te creëren. Ondernemers in beeld en vrienden/partners en waar nodig ARTvertising helpen ons er voor te zorgen dat de lichten blijven branden en dat wij de makers (o.a. schrijvers, fotografen en grafisch ontwerpers) kunnen betalen. Nu wij inmiddels een tijdje onderweg zijn is dit een mooie manier om onze lezers ons te helpen ondersteunen met het elke keer weer maken van een mooi en leerzaam magazine en het doorgroeien naar andere mediavormen.
Wat gebeurt er met mijn geld?
Het geld van onze vrienden wordt specifiek gebruikt om makers van het magazine te betalen om diepgaande artikelen, goodwill artikelen en kennisartikelen te schrijven, te fotograferen of te illustreren. Op deze manier proberen wij het magazine meer en meer gevarieerd te maken tot een magazine waar elke ondernemer elk half jaar op wacht. Ook gebruiken wij een klein deel van het geld om het online platform in de lucht te houden.
Gaan jullie een paywall gebruiken?
Nee! Een paywall en veel reclame op een website vinden wij zeer storend. Daarnaast vinden wij dat de kennis die wij delen zoveel mogelijk gratis toegankelijk moet zijn voor iedereen die geïnteresseerd is. Met een klein deel van het geld van onze vrienden zorgen wij ervoor dat al onze publicaties , blogs en dagelijkse publicaties gratis blijven.
Wie behandelt de vriendschappen en betalingen?
Om een duurzame bedrijfsvoering van de grond af aan op te bouwen en te onderhouden zodat wij vooruit kunnen blijven gaan en ondernemers kunnen blijven helpen hebben wij er voor gekozen om verschillende inkomstenstromen te creëren. Ondernemers in beeld en vrienden/partners en waar nodig ARTvertising helpen ons er voor te zorgen dat de lichten blijven branden en dat wij onze makers kunnen betalen. Nu wij inmiddels een tijdje onderweg zijn is dit een mooie manier om om onze lezers ons te helpen ondersteunen met het maken van een mooi en leerzaam magazine en door te groeien naar andere mediavormen.
Kan iedereen vriend worden?
Jazeker er is voor iedereen een soort vriendschap. Voor bedrijven geldt dat ze niet in de desbetreffende gemeente gevestigd hoeven te zijn om vriend te worden. Mocht je als bedrijf de meerwaarde inzien van een vriendschap of partnerschap binnen de desbetreffende gemeente dan juichen wij dit alleen maar toe. Politieke partijen of partijleden kunnen het magazine natuurlijk wel op persoonlijke titel ontvangen, maar kunnen helaas geen vriend worden.

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators