23/5/2022

Allround autobedrijf met goede service en helder advies.

Auto Masselink

Patrick Masselink
Johan Koning
Johan Koning
Hengelo | Nederland

Allround autobedrijf met goede service en helder advies.

Auto Masselink

T

wee jaar geleden begon Patrick Masselink met zijn eigen bedrijf, Auto Masselink. En dat bevalt hem goed. “We hebben een mooie, vaste klantenkring. Zowel zakelijk als particulier weten ze ons te vinden,” vertelt de ondernemer.

Team Auto Masselink

“Mensen waarderen het dat we helder en transparant zijn. En natuurlijk dat we kwalitatief goed werk leveren. Daardoor komen er ook steeds meer klanten bij, die horen van hun familie of vrienden goede verhalen over Auto Masselink en komen dan ook bij ons.” Zijn bedrijf is allround. Zowel voor service als reparatie en APK-keuringen kunnen klanten aan de Newtonstraat 18D in Tubbergen terecht. “En we helpen onze klanten ook graag met de aankoop of verkoop van hun auto. Ook daarbij staan we paraat met eerlijk advies.”

20 jaar ervaring

Zelf heeft Patrick zo’n twintig jaar ervaring als automonteur. Eerst stond hij onder de brug bij Auto Eerdman, maar nu is het dus ondernemer. De toekomst ziet hij met vertrouwen tegemoet. “We hebben nu nog een huurpand, maar mijn ambitie is om over zo’n vijf jaar een eigen pand te hebben,” vertelt hij.

Of het nu gaat om het onderhoud van de airco of bandenservice: Masselink pakt alles aan. Wintercheck, vakantiecheck, het uitlezen en verhelpen van elektronische problemen: “We hebben alle apparaten en machines voor service, onderhoud en reparatie van de auto van iedere klant.”

Auto Masselink
Newtonstraat 18D, 7651 AN, Tubbergen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Binnenkort is het zover: de Herfsttintentocht Vasse 2023

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
20/9/2023

“Met onze samenwerking bereiken we meer voor onze klanten”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Marthijn Brink
4 mins
|
Datum:
18/9/2023

Anko Postma benoemd als burgemeester van gemeente Tubbergen

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
15/9/2023

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators