17/8/2022

Naast (bio)brandstofleverancier ook transitiepartner

AVIA Weghorst

Ciska Oude Engberink
Ciska Oude Engberink
Hengelo | Nederland

Naast (bio)brandstofleverancier ook transitiepartner

AVIA Weghorst

A

VIA Weghorst, de naam waar bijna niemand omheen kan. Met momenteel 135 tankstations, waarvan 133 gevestigd in dorpen en steden, is de kans groot dat je er wel eens bent binnengestapt. AVIA Weghorst levert al meer dan 90 jaar brandstof aan tankstations en groothandelaren in de transport-, landbouw en industriesector. Maar AVIA gaat verder dan het leveren van brandstoffen. Momenteel speelt duurzaamheid een enorme rol in de maatschappij; ook hierin ondersteunt AVIA haar klanten als transitiepartner.

“Dat betekent dat wij klanten helpen met hun energietransitie door het maken van de juiste energiemix” vertelt Leonie Kamp, Hoofd Marketing en Retail. Dit doet AVIA door het leveren van duurzame brandstoffen op maat, het inzetten van laadpalen of een combinatie hiervan.

Adviespartner

Waar veel te behalen is rondom het thema duurzaamheid, is het kiezen van groene energievormen. De energietransitie is in volle gang. AVIA heeft hiervoor een energiemix ontwikkeld waarin keuzes van de klant, energiebehoeften en verwachtingen in de sector op elkaar worden afgestemd. “We zijn adviespartner voor bedrijven. Zo wordt een energiemix gemaakt waarmee de klant direct stappen kan zetten naar een energierijke toekomst. Dit doen we altijd samen met de klant en we streven altijd naar het best haalbare resultaat. Bedrijven hebben namelijk soms geen idee hoe ze de doelen, die de overheid heeft gesteld, moeten behalen. Ze denken soms dat ze grote investeringen moeten doen, zoals een geheel nieuw elektrisch wagenpark. Echter kunnen ze door het simpelweg overstappen naar een andere biobrandstof al 90 procent van de CO2-uitstoot reduceren”, gaat Leonie verder.

Klantvriendelijkheid voorop

“Wij streven als AVIA Weghorst naar het zijn van het meest klantvriendelijke tankstation van Nederland. De focus ligt hierbij op lokaal en regionaal. Van de 135 tankstations hebben we dan ook maar twee locaties aan snelwegen, namelijk aan de A27 en de A1. De overige tankstations zijn gevestigd in dorpen en steden. Korte lijntjes en persoonlijk contact staan bij ons voorop”, aldus Leonie.

Zie de stip op de horizon

“Het werken voor AVIA Weghorst bevalt me uitstekend. Dat komt omdat we altijd volop in beweging zijn. We blijven ons ontwikkelen en vernieuwen. En wat ik andere ondernemers zou willen meegeven? Laat je niet uit het veld slaan als iets niet in een keer lukt. Ondernemen is vallen en opstaan en juist door de zaken die af en toe minder gaan leer je hoe je klanten het best kunt bedienen. Houd ook altijd focus op je doelen. Daarmee bedoel ik: zie de stip op de horizon; weet waar je naar toe wilt!”

Leonie Kamp, Hoofd Marketing en Retail bij AVIA Weghorst.
AVIA Weghorst
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Podcast Het Keukentafelgesprek: op zoek naar de mens achter de bestuurder

Door:
Arjen Maat
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
23/1/2023

Een app die de afstand tot de arbeidsmarkt verkort

Door:
Bert Kroondijk
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
23/1/2023

“Het internet wordt weer leuker met low-code!”

Door:
Marion van Sermondt
|
Fotografie:
Petra Holland
3 min
|
Datum:
17/1/2023

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators