12/12/2023

Kom weer in balans door te verzachten en verstillen

Goed te pas Massage & WelZijn

Corrie Bark
Ciska Oude Engberink
Ciska Oude Engberink
Hengelo | Nederland

Kom weer in balans door te verzachten en verstillen

Goed te pas Massage & WelZijn

C

orrie Bark (51) startte in 2021 officieel voor zichzelf met Goed te pas Massage & WelZijn. Corrie verzorgt energetische HSP-, gezichts-, buik-, en rugmassages en zwangerschapsmassages.


Daarnaast ontspanningssessies in de vorm van klankreizen, individueel of in een groep, waarbij ze verschillende klankinstrumenten gebruikt. Alle massages zijn zacht, langzaam en aandachtig. Om uit je hoofd te komen en in je lijf te zakken.  

Hooggevoelig

“In 2017 kwam ik erachter dat ik hooggevoelig ben, nadat ik overspannen raakte. Als je goed weet om te gaan met hooggevoeligheid brengt het juist enorme krachten met zich mee. Verzachten, verstillen en vertragen is essentieel. En daar dragen mijn massages aan bij. Ik richt me voornamelijk op hooggevoelige vrouwen, maar ook vrouwen die dat niet zijn, zijn uiteraard welkom”, legt Corrie enthousiast uit.  

“Dankbaar dat ik dit mag doen”

“Mooie reacties als ‘Wauw! Ik voelde de ontspanning door mijn hele lichaam gaan; van m’n nek tot aan m’n tenen en weer terug,’ of mensen die inzichten binnenkrijgen. Het is bijzonder wat er gebeurt, ik ben dankbaar dat ik dit mag doen”, vertelt Corrie..

Batterij opladen

“Mijn massagepraktijk is gevestigd naast mijn huis, in het buitengebied van Holten. Mensen zeggen vaak alleen al bij aankomst ‘Oh, ik ben nu al helemaal ontspannen’, en dan heb ik nog niet eens gemasseerd. Ik verwelkom je graag en help je volle emmer met prikkels te legen en je batterij op te laden.”

Goed te Pas
Kwintenweg 2, 7451 PE Holten
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bokbierfestival Folk & Bock op zondag 22 september

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
8/7/2024

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators