31/3/2022

Groot aanbod en goede service zijn dé pluspunten van De Pannenloods

De Pannenloods

Ron Oude Nijhuis
Johan Koning
Johan Koning
Hengelo | Nederland

Groot aanbod en goede service zijn dé pluspunten van De Pannenloods

De Pannenloods

B

ouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, sierbestrating en tuinbenodigdheden… dat is kortweg waar familiebedrijf De Pannenloods - officieel Bouwpartner De Pannenloods - zich mee bezighoudt. Eigenaar Ron Oude Nijhuis: “We richten ons zowel op de zakelijke klant, zoals aannemers, zzp’ers en hoveniers, als op de particuliere klant. Onze pluspunten het grote aanbod en de goede service.”

De Pannenloods is een begrip in Albergen en omgeving. “Het bedrijf is ruim honderd jaar geleden opgericht; mijn opa heeft het in de jaren ’70 overgenomen. Daarna is mijn vader eigenaar geweest en sinds een aantal jaren ben ik dat,” vertelt Oude Nijhuis.

Bekende naam

“Het bedrijf is ontstaan uit de productie van dakpannen. Ze maakten destijds betonnen dakpannen en daar komt de naam dan ook vandaan. Omdat die naam al een dusdanige bekendheid had, hebben we die niet meer veranderd. Wel hebben we drie jaar geleden nieuwgebouwd en ook het logo van het bedrijf veranderd. “We hebben wel eens getwijfeld of we de naam zouden veranderen, omdat we telkens weer moeten uitleggen dat ons assortiment veel breder is dan dakpannen, maar we hebben er toch voor gekozen de naam te handhaven. De naamsbekendheid in de regio is gewoon te hoog.”

Laagdrempelig

De regio waarin De Pannenloods actief is, is voornamelijk Twente. “Dat is onze afzetmarkt, al werken we natuurlijk wel samen met bijvoorbeeld aannemers die ook verderop actief zijn. Bijvoorbeeld in Groningen. We hebben een showroom voor dakpannen en gevelstenen, maar ook voor vloertegels, houten gevelbekleding en een grote siertuin voor met name particuliere klanten. Die ervaren ons vooral als een laagdrempelig bedrijf. We zitten allemaal bij elkaar. Als je als klant iemand nodig hebt, dan vind je ons gemakkelijk. Goede service vinden we heel belangrijk, af en toe wat extra’s doen voor onze klanten. Bijvoorbeeld even iets verplaatsen, als dat het makkelijker maakt. Daarmee proberen we ons te onderscheiden van de concurrentie en vooral van de grote formules.”

Service, flexibiliteit en kwaliteit

Die concurrentie is groot, merkt Oude Nijhuis op. “Wij onderscheiden ons van hen door die extra service en de laagdrempeligheid. We zijn een familiebedrijf en daar gaat het net even anders, en vaak gemakkelijker. Je loopt bij ons gemakkelijker binnen, we hebben korte lijntjes. Dat is wat klanten waarderen. Qua prijsniveau kunnen we ons prima meten met de grotere collega’s en we proberen ons dan te onderscheiden in service, flexibiliteit en kwaliteit.”

Ron Oude Nijhuis in het familiebedrijf De Pannenloods
De Pannenloods
Ootmarsumseweg 42, 7665 SB, Albergen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bouwbedrijf Webbink: “Bouwen is een feestje”

Door:
Bert Kroondijk
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
4/7/2022

Hoe maak je een hybride (thuis)werkplan?

Door:
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
4/7/2022

Samen Tot De Nek In De Drek

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
4/7/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators