29/10/2021

Techniek en ICT komen samen

Hollander Techniek

Raimond Trumper
Ciska Oude Engberink
Ciska Oude Engberink
Hengelo | Nederland

Techniek en ICT komen samen

Hollander Techniek

"

Bij Hollander techniek zijn we trots op onze producten en diensten. En om ervoor te zorgen dat we trots blijven, streven we er naar dat onze producten zo effectief mogelijk worden ingezet en goed (blijven) functioneren. Daarom is het belangrijk dat we verder kijken dan alleen de levering en installatie,” aldus accountmanager Raimond Trumper. “Dit is het punt waar techniek en ICT samenkomen. Al voordat het project start.”

Trumper: “Verder blijven kijken is nodig. Want zoals ik in een eerder artikel zei: verandering is de enige constante. Neem bijvoorbeeld het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen op de werkvloer. Vergelijk vandaag eens met hoe dat 20 jaar geleden ging, dan zie je een aanzienlijke gedragsverandering. Een toenemende bewustwording en gedragsverandering zijn ook nodig als het gaat om Techniek en ICT succesvol te laten samenwerken.

Sluit onze techniek aan op de ICT-omgeving bij de klant?

“Om onze machines en diensten zo effectief mogelijk in te zetten en ervoor te zorgen dat deze over een lange tijd nog steeds optimaal functioneren, kijken wij verder dan alleen de levering en installatie. Dit houdt in dat als de klant een investering heeft gedaan in de vorm van bijvoorbeeld een machine wij niet alleen een goed product leveren, maar er ook voor zorgen dat de machine goed landt op de ICT-omgeving. Onze ICT-engineers beoordelen al voordat de machine geplaatst wordt of de benodigde ICT-componenten goed aansluiten op de ICT-omgeving van de klant. “

Minder uitval, meer Uptime

Organisaties worden steeds vaker slachtoffer van hackers, malware en virussen. Hoe voorkom je dat gevoelige bedrijfsinformatie ontvreemd wordt, dat processen uitvallen, er kwaliteitsverlies ontstaat en dus schade? De antwoorden hierop liggen bij de functionaliteit en de veiligheid van ICT-componenten die nodig zijn voor een goede en veilige werking van de techniek. Onze ICT professionals kunnen deze informatie snel leveren en de uitkomsten delen we met de klant, wat in de praktijk leidt tot een betere samenwerking en meer Uptime!”

Hollander Techniek
Boogschutterstraat 30, 7324 AG, Apeldoorn
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bouwbedrijf Webbink: “Bouwen is een feestje”

Door:
Bert Kroondijk
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
4/7/2022

Hoe maak je een hybride (thuis)werkplan?

Door:
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
4/7/2022

Samen Tot De Nek In De Drek

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
4/7/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators