21/3/2024

In vertrouwen naar een financieel zekere toekomst

Postma Financieel Advies

Adriaan Postma
Ciska Oude Engberink
Ciska Oude Engberink
Hengelo | Nederland

In vertrouwen naar een financieel zekere toekomst

Postma Financieel Advies

A

Al meerdere jaren is Postma Financieel Advies een toonaangevend financieel advieskantoor waarmee verschillende onderscheidingen worden binnensleept, te denken valt aan de Top Score Badge. Deze badge betekent dat het bureau wederom tot de beste financieel adviesbureaus van Nederland behoort. En dat is niet gek. Bij Postma wordt de tijd voor je genomen en word je als klant gezien. De proactieve persoonlijke benadering is dan ook een van de belangrijkste waarden bij Postma. “We zijn niet alleen adviesbureau maar tevens vertrouwenspersoon. Samen met de klant bouwen we een relatie op voor het leven”, aldus Adriaan Postma.

Adriaan Postma (44), woonachtig in het mooie Denekamp, werkt vanuit het kantoor in Oldenzaal waar hij klanten van het beste financiële advies voorziet. Natuurlijk samen met zijn team. Adriaan is een bezige bij. Want naast dat hij zijn hart in zijn bedrijf legt, onderneemt hij genoeg andere dingen. Hobby’s als hardlopen, fitnessen en golfen maken hem blij. Hij adviseert in meerdere business clubs, is voorzitter van SKIK Denekamp, voor Denekampse ondernemers, waarmee ze vier keer per jaar leuke uitjes doen. Maar ook het bijdragen aan de maatschappij vindt hij belangrijk. Vorig jaar heeft hij mensen uit Oekraïne opgehaald en gehuisvest. “Ik vind het belangrijk om goed te zijn voor een ander en de wereld om me heen”, vertelt hij.

Persoonlijke benadering

“Toen ik voordat ik mijn bedrijf startte in loondienst werkte, ervaarde ik dat je eigenlijk pas écht goed financieel advies kan geven als je een onafhankelijke partij bent. Dat betekent dat je als financieel adviseur bij alle banken en verzekeraars terecht kunt, om voor klanten de beste deals te maken. Daarbij heb ik ook ervaren dat je bij een grote organisatie als klant al gauw een nummer bent. Dat doen wij dus anders. Bij ons staat de persoonlijke benadering voorop,” vertelt Adriaan.

Meer dan een adviesbureau

“Het echt kennen van je klant is voor mij een van de belangrijkste dingen. Dat betekent dat we ook op de hoogte zijn van de privé situaties van klanten. We kennen de klant persoonlijk. Daardoor kunnen we goed bepalen wat voor de klant het best werkt. Ook is het verhaal van de klant en de persoonlijke motivatie bij het aanvragen van kredieten ontzettend belangrijk om de aanvragen te laten slagen. We zijn dus meer dan een adviesbureau. We zijn ook vertrouwenspersoon. Klanten leggen hun privésituaties bij ons neer; ze vertrouwen ons” gaat hij verder. ‘

“We zijn niet alleen adviesbureau maar tevens vertrouwenspersoon”

Proactieve benadering

Adriaan begon in zijn eentje het bedrijf, maar heeft nu inmiddels twintig man in dienst. “Mensen die bij ons komen werken, komen van banken en verzekeraars; veel van hen wilden hetzelfde als ik. Persoonlijk contact met klanten en de klant écht goed kunnen helpen. We kijken dan ook continu waar behoefte aan is, zodat we de klant kunnen ontlasten op meerdere gebieden. We hebben een fantastisch team van professionals met veel kennis en ervaring. En wat uniek is, is dat wij een pro actieve benadering hebben. We kijken naar kansen in de markt die voor de klant interessant zijn en benaderen de klant dan zelf.”

Altijd de beste deal

“Financieel welzijn is ontzettend belangrijk. Onzekerheid over de financiële situatie is stressfactor nummer één. Veel gezondheidsproblemen ontstaan door deze stress. Ik kom nog veel ondernemers tegen die de zaken naar de toekomst niet goed regelen. En daarvoor zijn wij er dus. We gaan in gesprek met de klant, kijken mensen echt in de ogen aan om te voelen of het van beide kanten goed voelt. Dat is erg belangrijk. Daar begint het bouwen aan vertrouwensrelatie met klanten voor het leven. De ondernemer kan alles bij ons vinden; we zijn één loket met alles onder één dak. En wat ook uniek is, is dat wij alle verzekeraars, banken en leasemaatschappijen uit Nederland in ons bestand hebben. We komen dus altijd met de beste deal. Geen enkel ander kantoor in de regio biedt dit uitgebreide pakket.”

Adriaan heeft geen seconde spijt gehad van de keuze om te gaan ondernemen. “Ik vind het geweldig dat ik klanten help om hun dromen te realiseren. En dat wij het vertrouwen krijgen om hun doelen te mogen begeleiden en vorm te geven. Dat geeft me elke dat weer energie, sluit hij af.

Postma Financieel Advies
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators