16/3/2022

Lancering eerste nummer Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland

Ondernemersmagazine Dinkelland

Brian Brokelman, Anno Oude Engberink, Joost Lansink en Jouke Zomer

Lancering eerste nummer Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland

Ondernemersmagazine Dinkelland

O

p maandag 9 mei a.s. verschijnt het eerste nummer van Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland. Dit magazine is de derde fysieke loot aan de stam van het platform Ondernemers-magazine. Het verschijnt tegelijk met de negende editie van Ondernemersmagazine Twenterand en de vierde uitgave van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen.

De presentaties van alle drie nieuwe magazines vindt plaats tijdens het Kennisevent - met als thema Mobliteit - in Café-Restaurant ’t Oale Roadhoes in Tubbergen. Hiervoor worden uitgenodigd de Partners van de magazines, besturen van ondernemersverenigingen, de colleges van B&W en overige ondernemers die in de magazines hun opwachting maken. De acquisitie voor Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland verloopt, evenals voor de twee andere magazines, zeer voorspoedig. Desondanks is er nog ruimte voor ondernemers die willen deelnemen.

Over de magazines

De Ondernemersmagazines zijn er voor en door ondernemers. Het biedt de ondernemende lezer relevante informatie, laat ondernemers kennis delen en biedt hun de kans zichzelf te profileren. De mens en zijn verhaal staan centraal. Ambitie, eigenzinnigheid, uitstraling en inspiratie zijn kernwaarden van de Ondernemersmagazines, met de focus op lokaal ondernemerschap en individuele kernwaarden. Gekoppeld aan het magazine zijn een online platform en er worden tevens kennisevents georganiseerd, om elkaar te ontmoeten, te sparren, kennis en nieuws te delen en te informeren.

De magazines bieden ruimte aan ondernemers uit de gemeente Dinkelland met een bijzonder verhaal, ambitie en aansprekende producten. Ondernemers die zich willen profileren en hun collega-ondernemers willen vertellen wat er schuil gaat achter de gevel van hun organisatie. Daarnaast komen er belangrijke maatschappelijke onderwerpen aan de orde.

De uitgaven van de Ondernemersmagazines hebben een omvang variërend van 52 tot 68 pagina’s en worden in een oplage van ruim 2.500 exemplaren geadresseerd verspreid onder ondernemers in de gemeenten Dinkelland, Tubbergen en Twenterand en als leestafelexemplaren bij onder andere dienstverlenende organisaties en horecabedrijven.

De initiatiefnemers

Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland en Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen zijn spin-offs van Ondernemers Magazine Twenterand, een initiatief van Jouke Zomer van strategisch en grafisch ontwerpbureau Monolith opportunity creators in Vriezenveen, Brian Brokelman van uitgeverij News Outside in Tubbergen en Anno Oude Engberink, die met zijn bedrijf ZegKracht in Enschede werkzaam is als tekstschrijver, eindredacteur en bladmanager. Jouke is in hoofdzaak verantwoordelijk voor de vormgeving en het gehele online gebeuren, Anno voor de redactie en het bladmanagement en Brian voor de acquisitie. Joost Lansink van Innomads, gevestigd in Agelo, vervult voor de gemeente Dinkelland de rol als verbinder en vertaler van het concept van de Ondernemersmagazines naar de ondernemers.

Ondernemers die aan Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland willen deelnemen, kunnen contact op nemen met Brian Brokelman: 06 - 14 17 38 75 / brian@ondernemers-magazine.nl.

Meer informatie: www.ondernemers-magazine.nl

Ondernemersmagazine Dinkelland
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bouwbedrijf Webbink: “Bouwen is een feestje”

Door:
Bert Kroondijk
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
4/7/2022

Hoe maak je een hybride (thuis)werkplan?

Door:
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
4/7/2022

Samen Tot De Nek In De Drek

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
4/7/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators