29/10/2021

MDZK organiseert vrijdag 29 oktober de Pubquiz NL in Vriezenveen

Mooi Dat 't Zo Kan

Rik Pape
No items found.
M

DZK (Mooi Dat ‘t Zo Kan) organiseert vrijdag 29 oktober een Pubquiz XL in de feesttent op het Manitobaplein in Vriezenveen. Teams van maximaal 5 personen strijden tegen elkaar. Nadat de prijzen zijn uitgereikt volgt er een gezellige en dansbare afterparty die wordt verzorgd door DJ collectief Sikk Bastards.

Evenementenorganisatie MDZK trapt het feestweekend af met een Pubquiz XL. Diverse onderwerpen komen voorbij zoals algemene kennis, sport, en muziek. De deelnemers worden verrast met de leukste, meest hilarische en gezelligste quizvragen. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor iedereen en alle leeftijden. Of je nou meedoet met je buren, collega’s, vrienden, familie of vereniging, iedereen is welkom.

Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Elk team heeft een eigen tafel in de tent. Het team dat het mooist aangekleed is of de mooiste tafelversiering heeft, ontvangt de originaliteitsprijs.

De afterparty is in handen van Sikk Bastards. Deze nieuwe DJ-sensatie gehuld in spannende maskers draait moeiteloos allerlei muziekstijlen door elkaar. Dit optreden wordt vergezeld door een laser- en lichtshow. Sikk Bastards draait de leukste en dansbare nummer van de jaren 80 tot en met hits van nu met een bijzondere liveshow.

De Pubquiz XL tickets voor 5 personen zijn voor €25,- te bestellen op www.mdzk.nl. Elke team ontvangt een borrelbox om de feestvreugde te verhogen.  De Tent is van is vanaf 18:30 geopend, de Pubquiz XL begint om 19:30 en rond de klok van 22.00 uur wordt het stokje over genomen door Sikk Bastards. Supporters van de deelnemende teams en bezoekers van de afterparty mogen helemaal gratis naar binnen. Deze avond is voor alle leeftijden.

Mooi Dat 't Zo Kan
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Sterk Techniek Onderwijs zoekt bedrijven!

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
8/12/2021

Sterk Techniek Onderwijs creëert beweging in onderwijs- en technieklandschap

Door:
Ciska Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
4 min
|
Datum:
7/12/2021

“Iedereen moet zijn steentje bijdragen aan een betere en schonere wereld”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
4 min
|
Datum:
7/12/2021

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Twenterand bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Jeroen Kunst | leef marketing
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators