12/9/2022

Netwerkcafé voor starters en zzp’ers in Ootmarsum op 20 september

Persbericht Noaberkracht

Netwerkcafé voor starters en zzp’ers in Ootmarsum op 20 september

Persbericht Noaberkracht

O

p 20 september organiseren ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) en de gemeenten Dinkelland en Tubbergen het netwerkcafé voor starters en zzp’ers van 19.00 – 21.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur) bij Grand Café de Wal, Oostwal 6 in Ootmarsum. Het netwerkcafé is de plek waar starters en zzp’ers elkaar ontmoeten, ervaringen kunnen delen en kennis opdoen.

Kennismaking

Wethouders Richard de Way (Dinkelland) en Ursula Bekhuis (Tubbergen) verzorgen de opening. Stefan Blokhuis van Grand Café de Wal en Mirjam Braakhuis van leerboerderij Stayble delen hun ondernemersverhaal. Er is een korte kennismaking met ROZ, De Startversneller en het online platform voor Twentse starters www.startenintwente.nl. Op StarteninTwente.nl vinden starters alle informatie en tools die ze nodig hebben. En komen ze in contact met andere starters en ondernemers. Niet alleen voor starters heel interessant, maar ook voor ondernemers.

Workshops

Kennis kunnen de starters en zzp’ers ook opdoen in één van de twee powersessies naar keuze: ‘Inspiratie voor je marketingboodschap’ door ROZ of ‘Resultaat boeken met social media’ door Artica. ‘Marketingkaarten’ is één van de tools op StarteninTwente.nl die helpt om jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen bij klanten. Daarmee ga je in de workshop van ROZ aan de slag. Je krijgt concrete ideeën voor jouw marketingboodschap. In de social media workshop vertelt Artica over de zakelijke voordelen van social media. En je krijgt tips over het maken van effectieve content.

Netwerken

Uiteraard is er na het programma volop gelegenheid om te netwerken met andere starters en zzp’ers en in gesprek te gaan met ROZ en de gemeenten Dinkelland en Tubbergen.

Aanmelden

Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 16 september bij ROZ via www.rozgroep.nl/20september, info@rozgroep.nl of 074 241 5100.

Noaberkracht
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Europese markt voor tweedehands fietsen is gigantisch

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
6 min
|
Datum:
30/11/2022

Privatisering Openluchtmuseum Ootmarsum een feit

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
30/11/2022

Stage lopen / afstuderen bij Ondernemers-magazine.nl en Monolith opportunity creators?

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
28/11/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators