31/10/2022

Ondernemers naar de basisschool tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’

Persbericht Noaberkracht

Ondernemers naar de basisschool tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’

Persbericht Noaberkracht

O

p vrijdag 18 november zet heel Nederland ondernemers in het zonnetje tijdens de Dag van de Ondernemer. In de gemeente Tubbergen kan dat dit jaar gelukkig ook weer. Vorig jaar gooide corona nog roet in het eten. Ondernemers bezoeken de bovenbouw klassen van de basisscholen in de gemeente Tubbergen voor een gastles. Tijdens deze gastlessen vertelt de ondernemer niet alleen over de weg die hij of zij heeft afgelegd richting het ondernemerschap maar ook over zijn of haar (vroegere) dromen, ambities en talenten. De activiteit wordt georganiseerd door de gemeente Tubbergen.


Kinderen en ondernemerschap

Voorafgaand aan de gastles gaan leerkrachten met leerlingen in gesprek over het begrip ‘ondernemerschap’: wat houdt dit begrip in? En wat is een ondernemer?
Daarbij is het belangrijk dat de kinderen zelf aan het woord komen: wat willen zij graag weten van de ondernemer? Wat waren de drijfveren van de ondernemer om te kiezen voor het ondernemerschap? Wat wilde de ondernemer als kind worden? Wie of wat hebben hem/haar geïnspireerd om dromen werkelijkheid te maken? En welke vaardigheden en talenten heb je nodig als je ondernemer wilt worden?


Dag van de Ondernemer

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Noaberkracht
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Heracles Almelo en Ondernemersmagazine versterken elkaar

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
20/2/2024

Randrock Vriezenveen viert 20-jarig bestaan met knallend lustrumfeest!

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
20/2/2024

Grolsch: ‘Durf samen meer te doen en te ontdekken!’

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
20/2/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators