4/9/2023

Ontdek de Levendige Ondernemerscultuur tijdens Open Bedrijvendag Geesteren

Ondernemers Vereniging Geesteren
Redactie Tubbergen
Redactie Tubbergen
Tubbergen | Nederland

Ontdek de Levendige Ondernemerscultuur tijdens Open Bedrijvendag Geesteren

G

eesteren staat op het punt om haar diverse ondernemerscultuur in de schijnwerpers te zetten tijdens de langverwachte Open Bedrijvendag op zondag 10 september. Met een scala aan activiteiten, inspirerende ontdekkingen en culinaire verwennerijen, belooft deze dag, van 10:00 tot 16:00, een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel inwoners als bezoekers.


Met trots kondigen we aan dat meer dan 80 bedrijven zich op deze dag openstellen om hun bedrijvigheid, expertise en passie te delen met het publiek. Van het industrieterrein met themapleinen zoals het Gezondheidsplein en het Modeplein tot het buitengebied van Geesteren, er zijn talloze kansen om te leren, inspireren en te genieten.


Ontdek de bedrijven in Geesteren

In samenwerking met de Geesterse Molen hebben we een fietsroute van ongeveer 23 km uitgestippeld. Deze route neemt je mee langs diverse bedrijven die deelnemen aan de Open Bedrijvendag Geesteren. Ontdek de ondernemingen van Geesteren in het uitgestrekte buitengebied en aanschouw wat ze te bieden hebben.


Ontdek en Win

Naast de ongeëvenaarde kans om achter de schermen te kijken bij diverse bedrijven, wachten er ook fantastische prijzen om gewonnen te worden. Met stempelkaarten die je kunt verkrijgen bij verschillende locaties langs de route, maak je kans op prijzen als een volledig verzorgd 6-gangendiner voor twee bij restaurant Vinck, 1 minuut gratis winkelen bij Plus Wallerbosch, en zelfs een gloednieuwe laptop inclusief hoes en muis van DE-IT.


Blik op de Toekomst

Open Bedrijvendag Geesteren is niet alleen een kans om te ontdekken wat er zich achter de schermen afspeelt, maar ook om te zien hoe de lokale ondernemers het dorp vormgeven. Met de steun van partners zoals de Geesterse Molen en Autobedrijf Haarhuis, en de actieve deelname van bedrijven zoals Quadcenter, Ribhouse Texas Geesteren en vele anderen, wordt deze dag een feest. Daarnaast is het voor de deelnemende ondernemers de unieke kans om de deuren te openen, om de bezoekers enthousiast te maken en eventueel de openstaande vacatures te vullen.


Samen genieten, leren en ontdekken.

Voor meer informatie over het programma, deelnemende bedrijven en de route, kunt u terecht op de Facebookpagina van het OVG (Ondernemers Vereniging Geesteren), of op de website www.ov-geesteren.nl. Voor specifieke vragen en verzoeken, kunt u contact opnemen via info@ov-geesteren.nl

Ondernemers Vereniging Geesteren
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators