16/3/2023

Op zaterdag 18 maart a.s. opent Hoppenbrouwers deuren voor Kennis & Koffie.

Hoppenbrouwers Techniek

Redactie Tubbergen
Redactie Tubbergen
Tubbergen | Nederland

Op zaterdag 18 maart a.s. opent Hoppenbrouwers deuren voor Kennis & Koffie.

Hoppenbrouwers Techniek

O

p zaterdag 18 maart a.s. opent Hoppenbrouwers Techniek, Bleskolksingel 5 te Almelo,  van 11.00 uur tot 14.00 uur de deuren voor Kennis & Koffie.

In heel Nederland springen werkgevers om gekwalificeerd technisch personeel. Het Kennis & Koffie event is bedoeld om een breed publiek geschoold of ongeschoold aan te spreken. Iedereen kan die dag op een laagdrempelige manier kennis maken met het bedrijf in Almelo. Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek, vertelt: “We zijn een mooi bedrijf met een grote diversiteit aan techniek en opdrachtgevers. Het Kennis & Koffie event laat mens en techniek op een laagdrempelige manier bij elkaar brengen, iets dat we bij Hoppenbrouwers belangrijk vinden.”

 

Opleidingsmogelijkheden technici

Ellen Vermeer, directeur HR: “De aanwas van technisch personeel is schaarser dan ooit. Hierdoor worden we gedwongen om creatief en vooruitstrevend om te gaan met werving. We doen er alles aan om jongeren te enthousiasmeren voor de techniek. Hoppenbrouwers biedt jonge technici veel kansen! Er zijn veel opleidingsmogelijkheden van BBL tot Duaal of stage mogelijkheden. Daarnaast verwelkomt Hoppenbrouwers ook graag ervaren technici, potentiële medewerkers die zich om willen scholen en vrouwen die de techniek in willen voor een kopje koffie? Tijdens dit event kan men de vestigingen bezoeken voor een 1-op-1 gesprek met onze vakspecialisten.”

 

Voor meer informatie en aanmelden voor Kennis & Koffie, kijk op:

www.werkenbijhoppenbrouwers.nl/kennis-koffie

Over Koninklijke Hoppenbrouwers Techniek

Koninklijke Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit 20 vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De 1650 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden.

Hoppenbrouwers Techniek
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators