31/1/2024

Rock am Esch maakt zijn terugkeer in 2024!

Rock am Esch

Redactie Tubbergen
Redactie Tubbergen
Tubbergen | Nederland

Rock am Esch maakt zijn terugkeer in 2024!

Rock am Esch

B

ereid je voor op de terugkeer van Rock am Esch! Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 augustus en de kaartverkoop is inmiddels gestart. ‘We zijn vastberaden om in 2024 opnieuw een prachtig weekend te organiseren!' zegt Bas de Jong namens de organisatie.Mix van talent uit eigen regio en Europa

Rock am Esch keert wederom terug met een indrukwekkende line-up. Dit jaar presenteert de organisatie een dynamische mix van lokaal talent en bands uit heel Europa. Zo maken lokale favoriet Toon Eppink en The Fortunate Sons hun terugkeer. Bezoekers kunnen zich verder verheugen op optredens van Scummy Men, een Nederlandse Arctic Monkeys tribute, en het talentvolle The Big Ashtray uit de gemeente Tubbergen.Andere namen op het programma zijn onder meer Knights, afkomstig uit Almelo en winnaar van de HobNob Stage Battle in 2023, en de internationaal geprezen UK Foo Fighters. ‘De kwaliteit van de acts is dit jaar ongekend,’ voegt Bas de Jong toe.De rest van de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Tickets zijn beschikbaar voor slechts €22,50 en verkrijgbaar via www.rockamesch.nl. Wees er snel bij!


De terugkeer van The Fortunate Sons

Na een onvergetelijk optreden in 2022, keren The Fortunate Sons terug naar Rock am Esch. Met recente bekendheid door hun verschijning bij 'The Tribute - Battle of the Bands', belooft hun optreden een ode aan Creedence Clearwater Revival te worden die je niet wilt missen!


Speciale gast: UK Foo Fighters

Een bijzonder hoogtepunt van dit jaar is de komst van de UK Foo Fighters, een van de meest gerenommeerde tributebands ter wereld. Met een imponerende carrière van 17 jaar en een eigen BBC-documentaire, hebben de UK Foo Fighters een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd. Opmerkelijk is dat de leadzanger van de band eerder het podium heeft gedeeld met niemand minder dan de daadwerkelijke Foo Fighters, wat getuigt van hun indrukwekkende staat van dienst. Het optreden belooft dan ook een van de hoogtepunten te worden van Rock am Esch!

Rock am Esch

Rock am Esch is een muziekfestival dat bands uit Twente en heel Europa samenbrengt. Het festival vierde in 2022 zijn eerste editie, en belooft een blijvend hoogtepunt te zijn op de festivalagenda van muziekliefhebbers. Bas de Jong deelt enthousiast mee: ‘Dit jaar tillen we het festival naar een hoger niveau. We kijken ernaar uit om iedereen in augustus te verwelkomen!’

Voor een onvergetelijke afsluiting van de zomer, zorg dat je erbij bent op Rock am Esch 2024! Voor tickets en meer informatie, bezoek www.rockamesch.nl.

Rock am Ensch
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators