29/10/2021

“Mijn droom is uitgekomen”

Kapsalon ANNE

Annemarie Mulder
Jouke Zomer
Jouke Zomer
Vriezenveen | Nederland

“Mijn droom is uitgekomen”

Kapsalon ANNE

"

Klein maar fijn, mijn droom is uitgekomen”, glundert Annemarie terwijl ze achter haar pronkstuk - een antieke kassa - staat. “Het is een paar weken flink stressen geweest, maar nu kom ik helemaal tot rust in mijn eigen salon.

Sinds ik als kapster voor mijzelf begon, is een eigen salon mijn droom geweest. Na voor verschillende kapsalons gewerkt te hebben, ambulant kapster te zijn geweest en samen een zaak gehad te hebben, is dit toch waar ik altijd naar verlangd heb.”

Het alom bekende pand aan het Oosteinde 127 waar vroeger Bakkerij Jansen gevestigd was en tot voorheen Ed’s Kaashuis, stond al een tijdje leeg. “Ik kwam hier tegenover te wonen en keek uit op het pand. Mijn contract in de salon waar ik werkte liep af. Dan kijk je nog eens goed naar dat lege pandje en begin je te dromen. Toen zag ik de mogelijkheden die ik eerder niet zag, wanneer ik over de dorpsstraat reed. Binnen drie weken was het rond. Mijn vader is schilder en heeft alles netjes in de verf gezet. Van het interieur had ik al een helder beeld. Mijn logo is tijdloos en past er precies bij. AS Paint leverde vervolgens vakwerk aan de buitenkant van het pand. Ik ben er super blij mee en ik ben ook best wel trots dat we dit met elkaar zo snel voor elkaar gekregen hebben. Mijn vaste klanten heb ik mede hierdoor behouden. Daar ben ik ze dankbaar voor, want dat zorgt voor een stukje rust.

Annemarie Mulder

Ik kreeg zelfs van andere kapsalons een bos bloemen om mij succes te wensen. Dat doet mij goed en geeft vertrouwen. Nu is het tijd om klanten te verwelkomen in mijn salon. Je krijgt hier een goede kop koffie met een koekje, een goed gesprek en bovenal een mooi kapsel. Dat hoort ook echt bij mij en mijn kapsalon.

Zo had ik het voor ogen en nu is het zover. Het is ‘de Kapsalon Anne ervaring’ lacht Annemarie. Want ik hoor van klanten dat ze het zien als gezelligheid en ontspanning wanneer ze weer naar de salon komen. Dat is een groot compliment voor mij.”

Kapsalon ANNE
Oosteinde 125, 7671 AV, Vriezenveen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bouwbedrijf Webbink: “Bouwen is een feestje”

Door:
Bert Kroondijk
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
4/7/2022

Hoe maak je een hybride (thuis)werkplan?

Door:
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
4/7/2022

Samen Tot De Nek In De Drek

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
4/7/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators