23/5/2022

“Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik in de tuin sta”

Wessels Hoveniers

Lars Wessels
Johan Koning
Johan Koning
Hengelo | Nederland

“Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik in de tuin sta”

Wessels Hoveniers

N

a een aantal jaren bij diverse hoveniers te hebben gewerkt, begon Lars Wessels eind 2021 met zijn eigen bedrijf Wessels Hoveniers. “Van jongs af aan wilde ik al een eigen bedrijf hebben én wilde ik hovenier worden.” Kortom: met de start van zijn bedrijf is zijn jongensdroom vervuld. “Afgelopen najaar heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.”

Lars Wessels

Hij verzorgt de tuinen van verschillende Tubbergenaren, maar komt ook buiten het dorp. “Van Almelo tot Hengelo hebben we klanten. ” Hij zegt ‘we’, want hij huurt van tijd tot tijd hulpkrachten in. Vooral in de drukke periode is dat nodig.

Altijd in de tuin

“Ik kan me niet anders bedenken dan dat ik in de tuin sta,” zegt hij als we hem vragen naar zijn passie voor tuinieren. “Toen ik klein was, hielp ik de buren al en zodoende kreeg ik er steeds meer interesse in.” Reden ook dat hij de opleiding tot hovenier deed in Almelo.

Mooi divers werk

“Ik heb door mijn ervaring veel vakkennis, maar ben daartegenover ook heel leergierig. Onderhoud en aanleg van tuinen interesseren me. En ik werk altijd netjes. Als ik ben geweest, dan laat ik de boel keurig achter voor de klant. Voor bedrijven verrichten we vaak het vaste onderhoud, particulieren helpen we ook mee met het ontwerp en de inrichting van de tuin. Mooi divers werk.” Hij hoopt over vijf jaar een mooie vaste klantenkring te hebben. “Maar ik wil zelf niet de hele dag achter het bureau zitten, ik moet ook zwarte handen houden,” eindigt hij lachend.

Wessels Hoveniers
Molendijk 17, 7665 VE, Albergen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bokbierfestival Folk & Bock op zondag 22 september

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
8/7/2024

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators