5/10/2021

Geslaagde lancering Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen

Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen N.03

Brian Brokelman, Anno Oude Engberink en Jouke Zomer
I

n de tweede week van oktober a.s. valt het derde nummer van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen op de mat bij 2.500 ondernemers. Opnieuw komen ondernemers uit de gemeente Tubbergen aan het woord met een bijzonder verhaal, ambitie en aansprekende producten of diensten. Ondernemers die zich willen profileren en willen vertellen wat er schuil gaat achter de gevel van hun organisatie. De mens en zijn verhaal, ambitie, eigenzinnigheid, uitstraling, inspiratie en lokaal ondernemerschap staan centraal.

Thema duurzaamheid

Het thema is deze uitgave is Duurzaamheid, een onderwerp dat ook voor ondernemers een steeds belangrijkere rol speelt. Duurzaamheidsdeskundige Maurice Beijk vertelt in zijn rol als Rentmeester2050 bij ReintenInfra, die aan de hand van de nieuwbouw van ReintenInfra in Borne uitlegt dat de beweging voor een duurzame wereld niet meer is te stuiten. Daarnaast inspirerende verhalen van lokale ondernemers die van duurzaamheid écht werk maken, vanuit de bedrijfseconomische noodzaak maar ook met persoonlijke motivatie. Zo lezen we bijvoorbeeld hoe bij Ewald en Gert Huzink circulariteit zeer hoog in het vaandel staat en hoe de Pancratiuskerk in Albergen dusdanig wordt gerenoveerd dat er straks energielabel A toegekend zal worden.

Nieuw op het online platform: vacaturebank

Gekoppeld aan het magazine is het online platform ondernemers-magazine.nl, gekoppeld aan de belangrijkste social media. Daarop worden onder meer de artikelen uit het magazine en kennisartikelen gepubliceerd. Recentelijk is aan het platform een vacaturebank opgenomen. Die vacaturebank is van belang voor beste mensen uit de regio, maar vooral ook uit de gemeente, op zoek zijn naar een mooie baan. De bedoeling is dat hiermee Twents talent behouden blijft voor de regio. Dat gebeurt door grote en kleine lokale bedrijven zichtbaar te maken. Hoeveel studenten, afgestudeerden en werkzoekenden weten nou eigenlijk precies welke mooie bedrijven er daadwerkelijk in hun dorp of stad gevestigd zijn? Door alle vacatures uit een gemeente bij elkaar te brengen en - waar mogelijk - daar een artikel of filmpje over het bedrijf aan te hangen krijgen deze mensen een duidelijk overzicht van de mogelijkheden. En dat geeft hun de kans te solliciteren bij het bedrijf dat bij hen past en misschien wel op vijf minuten fietsen afstand gevestigd is. Ondernemers-magazine.nl verzamelt de linkjes naar de vacatures. Bedrijven moeten die linkjes zelf aanmelden via de website waarna ze eerst worden beoordeeld voor plaatsing. Vervolgens wordt aan de vacatures aandacht besteed via de social mediakanalen. Ondernemers-magazine.nl is zelf verder geen partij in de sollicitatieprocedures, want wanneer je op het linkje klikt ga je naar de plek waar de vacature online staat. Op deze manier is Ondernemers-magazine.nl ook geen concurrent van uitzendbureaus. Sterker nog, ook zij kunnen ook hun vacatures plaatsen.”

Partners (€ 395,- per jaar) van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen kunnen hun linkjes naar vacatures onbeperkt plaatsen. Bedrijven die geen partner of vriend zijn kunnen twee vacatures gratis en met beperkte mogelijkheden plaatsen. Partner van het magazine worden is daarom een goede optie.

Wie vragen heeft, vacatures wil bekijken of vacatures wil plaatsen, kan dat doen via deze link of door contact op te nemen via het contactformulier.

Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Wat Eddie’ laat met vlogs zien hoe het écht gaat in een boerenbedrijf

Door:
Remon Workel
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
18/10/2021

Nieuwe camperplek van Edwin en Desirée Lohuis meteen geliefd bij toeristen

Door:
Remon Workel
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
18/10/2021

Krola Langeveen

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
4 min
|
Datum:
18/10/2021

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Twenterand bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Jeroen Kunst | leef marketing
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators